Sretan rođendan tata tekst : Svaki put kada čujem tvoje ime osetim toplinu u srcu i ponos u grudima. U svakom slučaju, moje mišljenje je da si ti izuzetno dobra i plemenita osoba, moje mišljenje je da si kao otac i kao roditelj fantastičan. Važno je da su naši odnosi odlični, važno je da smo zajedno. Danas je tvoj rodjendan i neka ti svi ljudi ovoga sveta požele beskonačno puno najlepših želja. Neka ti je srećan rodjendan, tvoj sin ti čestita!

Tata, usporimo na dodavanje godina vašem životu. Još nisam sasvim spreman početi mijenjati pelene. Evo mog uvijek mladog oca na njegov rođendan!

Da je postojala nagrada za najboljeg oca na svijetu, vjerojatno bi postojalo nešto poput milijarde kandidata, ali dobili biste moj glas. Sretan rođendan tata.

Sretan rođendan tata tekst
Sretan rođendan tata tekst

Sretan rođendan tata tekst

 • Oče, tako sam sretan i počašćen što sam s vama slavio još jedan rođendan. Svaka je godina bolja od prošle. Hvala ti za svu tvoju beskrajnu ljubav. Sretan rođendan, Pope!
 • Sviđa mi se što i nakon ovoliko godina ti i dalje ideš za svojim snovima. Ti si inspiracija za sve nas, tata. Srećan rođendan!
 • Sretan rođendan najdivnijoj osobi na Zemlji – mom ocu. Puno ti hvala. Ostanite divni!
 • Sretan rođendan savršenom tati. Ti si moj junak i istinska inspiracija u mom životu. Hvala što ste uvijek bili uz mene. Imajte danas zabavno rođendansko slavlje!
 • Dragi moj, znam da je tvoje srce od dijamanata i vjerujem da će ti zablistati zauvijek. Nadam se da imate fantastičan rođendan!
 • Voleo bih da sam tu i da mogu da ti čestitam rođendan uživo, ali sam daleko! Želeo bih da znaš da si u mom srcu i da mislim na tebe stalno, pa i na ovaj poseban dan! Srećan ti rođendan, tata, i jedva čekam da te vidim!
 • Odrastajući, uvijek sam se divio vašim nagradama. Danas moram reći da zaslužujete nagradu za najboljeg tatu na svijetu za sve što radite. Sretan rođendan, tata. Zaslužuješ najbolje!
 • Od tebe sam naučio puno pametnih i korisnih stvari u životu, od tebe sam naučio sve što je lepo i primerno. Ti si odgovoran za moje lepo vaspitanje, ti si stvorio moj karakter i moju ličnost, beskrajno ti hvala na svemu, volim te puno svim srcem svojim. Danas je tvoj rodjendan i želim ti veoma dobar provod u veoma lepom društvu. Neka sve bude veselo i srećno, od srca ti tata čestitam rodjendan!
 • Odrastajući, znao sam da se zabavljam oca, ali tek kad sam postao otac, shvatio sam koliko si strašan. Moja djeca imaju najboljeg djeda i presretna sam što ste tako aktivni u našim životima. Sretan rođendan tata!
 • Kad sam odrastao, stalno sam se divio vašim nagradama. Danas želim napomenuti da zaslužujete još jednu nagradu – NAJAMAMENIJE PAPE NA SVJETSKOJ NAGRADI! Sretan rođendan tata! Najbolji si!
 • Tko je za mene najbolja osoba na ovome svijetu? Naravno, to ste vi! Nitko vas neće moći zamijeniti. Ugodan rođendan!
 • Hvala ti oče dragi, što si mi pokazao da mogu uvek i kada pogrešim da počnem iz početka,Da se uvek treba nadati i tragati za snovioma i srećom, i kada se čine daleki i izgubljeni,Da treba verovati i boriti se za sebe, i kada svi drugi od tebe odustanu i okrenu ti leđa.Srećan ti rođendan želim, i da znaš da imaš u meni onoga sa kime uvek možeš sve da podeliš, i da tvoja sreća treba da je najveća na svetu, jer si to zaslužio.
 • Vaš je rođendan i vrijeme je da kažem da iskreno cijenim sav trud i trud koji ste uložili u odgoj. Volim te. Sretan rođendan veliki dečko!
 • Nikad se neću prestati moliti za vaše blagostanje. Nikad se neću prestati nadati vašoj sreći. Zaslužujete svu ljubav i sreću na svijetu. Dobar rođendan, tata.

Sretan rođendan tata citati

 1. Tata, možda je ovaj rođendan najsretniji! Nadam se da ćete na svoj poseban dan dobiti sve o čemu sanjate.
 2. Nadam se da će svaka svijeća koju ugasite biti želja za ispunjenjem vašeg posebnog dana, tata.
 3. Znate li koliko vas volim, tata? Shvaćate li koliko ste mi važni i potrebni? Vjerojatno vam ne kažem dovoljno, ali ne možete vidjeti da vas volim svim srcem i da me zaista trebate! Sretan rođendan!
 4. Pappy, svaka djevojka na našem planetu želi imati tako zgodnog maca kao što si ti. Tako sam sretna i sretna da si MINA. Sretan ti rođendan!
 5. Ti si svaka djevojka koja sanja o tati i imam sreću da si moja.
 6. Teško je kada treba da ispuniš sva nečija očekivanja, da uvek budeš uz nekoga i kada je dobro i kada je loše!Ti si uspeo u svemu tome oče, i hvala ti za sve savete i podršku, hvala ti što si me zagrljajima tešio i nisi se ljutio na mene ni kada sam pogrešio bezbroj puta!Srećan ti rođendan tata želi tvoj sin, koji bi voleo da jednoga dana postane isti kao ti!
 7. Tata, ti si moj najveći uzor na ovom svijetu. Danas vam je rođendan, molim vas da budete blagoslovljeni svim željama svog srca. Neka vam uvijek nosi osmijeh na licu i budete zdravi i snažni. Neka je nevjerojatan rođendan, tata.
 8. Prošla je još jedna godina, a to znači da ste još jednu godinu učinili našim životima vrijednim življenja. Hvala što ste najbolji!
 9. Srećni rođendani jedinom očuhu kojeg sam ikada želio ili trebao.
 10. Kroz debelu i tanku, uvijek ste bili tamo. Uvijek ću biti tu za tebe
 11. Tata, ti si jedinstven. Na svijetu nema druge poput tebe. Iskreno vam se divim! Uživajte u vašem rođendanu!

čestitka ocu za rođendan

 1. Još smješnije rođendanske želje za vašu obitelj i prijatelje
 2. Srećan rođendan tata, da uvek budeš savršen i dobar kakav i jesi, jer da nisi takav ni mi ne bismo postali ovako dobri ljudi, kada smo se na tebe uvek ugledali! Volimo te najviše, nek te prati sreća od svega bolja i veća!
 3. Pa opet, nalazim se u gubitku pokušavajući smisliti savršene riječi vašeg velikog dana, ali već znate što ću učiniti prije nego što to učinim većinu vremena. Hvala vam što ste stvorili našu posebnu vezu.
 4. Tata, danas želim reći jedno i jedino: Hvala ti na svim neprocjenjivim životnim lekcijama koje si mi dao. Želim vam vrlo sretan rođendan!
 5. Sretan rođendan tata! Iz najgora jabuka koja je ikad mogla pasti s tako nevjerojatnog Stabla.
 6. Tata, ti si moj junak, moj uzor, čovjek kojeg gledam, u koji sanjam i postajem. Sretan rođendan tata!
 7. Samo želim da ti kažem koliko te volim, koliko miznačiš i koliko si poseban u mom životu! Želim ti srećan rođendan, bezbrižnu starost i najlepše penzionerske dane, i želim da i kada odrastem i odem svojim putem, zauvek ostanem tvoja mala princeza, koju ćeš da štitiš i da je uvek poljubiš u kosu za laku noć! Voli te tvoja mezimica, i za mene si najbolji tata na celom svetu, srećan ti najdivniji dan, divni i posebni oče!
 8. Važno je imati nekoga na koga možeš da se ugledaš i da ti ta osoba bude uzor!Ti si za mene upravo to dragi oče, neka moji uspesi posvedoče koliko si me dobro vaspitao, a i koliko si dao sve od sebe da postanem najbolji čovek, kakav si i ti uvek bio i ostao!Srećan ti rođendan želim, i neka ti je svaki dan pun snova koje treba da ostvariš, da nikada nbe ostariš u srcu i duši!

Najboljem tati sretan rođendan tata

 1. Štorklja ti je bacila limun i napravila si limunadu! Puno ti hvala i sretan ti rođendan, tata!
 2. Ti si moj kompas, uvijek si mi pokazao pravi put, zbog toga te volim.
 3. Evo ukusne torte i boce vina za nazdravljanje najčudesnijem ocu. Nadam se da to možete vidjeti s neba. Živjeli tata!
 4. Sretan rođendan moj junak. Sretan rođendan, moj najtopliji zagrljaj. Sretan rođendan tata. Nedostaje vam mnogo više nego što riječi mogu izraziti.
 5. Znam da je nebo bolje mjesto za tebe, tata. Ali volio bih da sam ovdje mogao podijeliti ovu tortu s vama. Sretan rođendan tata, sad si moj anđeo čuvar.
 6. Da li ste vi kao tata najveći dar od svih. Kako bih vam to ikad mogao otplatiti? Sretan rođendan.
 7. Ne postoji prijestolje dovoljno dobro za kralja poput vas.
 8. Mom najboljem prijatelju i mom najboljem savetniku, mom kralju i mom zaštitniku, srećan rođendan! Želim da ti od danas sve krene na bolje, da te nikada muke ne more, da uvek budeš sretan i radostan i da te svi oko tebe vole!
 9. Tijelo vam se moralo odmoriti, ali vaša je duša sretna na nebu. Želim vam najbolji rođendan ikad!
 10. Sretan rođendan, moje sigurno utočište, moj topli zagrljaj, moja najveća podrška, moja radost i moja tiha bol. Zauvijek će te propustiti.
 11. Tatice moj mili, uvek si mi govorio da u životu stalno moram napredovati, uvek si mi govorio da se moram stalno boriti za uspeh. Dobro se sećam tih tvojih i jasno mi je da si bio u pravu. Sav moj uspeh u životu pripada tebi, ti si moja podrška, ti si moj jedini otac, moja sigurnost i stabilnost. Neka ovaj rodjendan priušti tvojoj duši puno lepih i lepršavih osećaja, želim ti ugodno slavlje, želim ti dobru zabavu. Neka ti je srećan rodjendan tata!
 12. Možda bih jednog dana bila kraljica drugog muškarca, ali zauvijek ću ostati tvoja princeza. Sretan rođendan tata, volio bih da si ovdje. Volim te i toliko mi nedostaješ.
 13. Tata, hvala ti što si me naučio kako biti jak. Žao mi je što sam vas iznevjerio dok ste bili ovdje. Žao mi je što nisam dobio priliku da se pozdravim. Iskreno, nikad ne mogu biti dovoljno jaka da prihvatim činjenicu da ste već otišli.
 14. Neka vas sunce obasjava jakim putem i vodi vaš put na ovaj vaš rođendan.
 15. Od trenutka kad ste me prvi put držali u naručju, pa sve do dana kad ste me poslali u školu, danas se držim svih divnih uspomena koje smo dijelili zbog kojih sam postao osoba kakva jesam danas. Tako mi nedostaješ, tata.
 16. Srećan rođendan heroju koji se borio protiv svih čudovišta ispod mog kreveta i iz mog ormara! To je moj tata! Hvala ti što sam se uvek osećao bezbedno pored tebe!

čestitke sretan rođendan tata

 1. Sretan rođendan onom koga ne zovem samo ‘tata’, nego i ‘prijatelju’ i ‘mentoru!’
 2. Krv nije voda, porodica je za mene uvek bila nešto najvažnije i najvrednije, porodica je uvek bila za mene sveta reč. Ti si deo moje porodice, ti si moj otac, tvorac svega što imam u životu. Iskreno se divim tvom požrtvovanju i jasno mi je da si ti otac koji bi za svoju ćerku uradio sve što je moguće i nemoguće. Zbog toga te jako puno volim, danas je tvoj rodjendan i neka ti se u srce useli radost. Želim ti blistavo lepu rodjendansku zabavu, srećan ti rodjendan tata!
 3. Tata, kako je ironično da sam sve ove godine gubio ne slušajući savjete koje si htio podijeliti sa mnom. Ali sada kad više niste ovdje, ja zapravo živim život onako kako ste me zamislili. Najbolji rođendan na nebu, tata!
 4. Čini se da čestitke za rođendan nestaju s vjetrom, ali znam da ih vaša duša čuje.
 5. Sretan rođendan ocu čije je ime savršeno, srednje ime nevjerovatno, a predivno ime.
 6. Sve što mogu sada je vikati Sretan rođendan tebi, moj otac na nebu. Nadam se da me čujete. Nedostaješ mi.
 7. Formula sretnom djetinjstvu: simpatičan pas, lijepo okruženje, zabavni prijatelji i priče za spavanje mog oca. Sretan rođendan tata.
 8. Želimo vam jedan nevjerojatan, ljuljajući dan, tata!
 9. Jednom se rađaju tako posebni i veliki ljudi, koji znaju sve i koji mogu sve za svoju decu! Hvala ti što si mi pružio ljubav i pokazao mi put kojim treba da idem! Moj je najveći ponos kada mi neko kaže da sam isti kao otac! Srećan ti rođendan, voli te tvoj sin jedinac!
 10. Hvala ti što me uvijek tretiraš kao svoju malu princezu. Hvala vam za sve vrijeme kad ste me osramotili pred mojim prijateljima i uplašili moje potencijalne dečke. Hvala ti za sve.
 11. Hvala Bogu za vas i dopustite nam da vam poželimo ‘sretan rođendan!’
 12. Znate moju omiljenu boju, moj omiljeni film, moju omiljenu pop zvijezdu i moju omiljenu čokoladu. Ono što možda ne znate dobro moja je omiljena osoba u cijelom svijetu. Sretan rođendan tata!
 13. Primijetio sam da su lošiji očevi šali, bolji su im roditelji. Sad shvaćam zašto su vaše šale tako grozne. Imajte bolji rođendan od vaših šala, tata!
 14. Volio bih da mogu napisati rajsku pjesmu koju bih poklonio svom ocu na njegov rođendan. Mislim da bi to bio najbolji poklon za anđela kakav je sada.

rođendanske čestitke sretan rođendan tata

 1. Tata, neka ti ova proslava rođendana donese blagostanje, mir i sreću u tvoj život. Imajte nevjerojatan rođendan.
 2. Dragi moj tata, veoma se raznežim svaki put kada mi kažeš da sam tvoja princeza i tvoja nežna kraljica. Tvoje reči mi puno znače, isto kao i tvoja ljubav, ti si moje srce, ti si moj kralj. Za mene ti si najbolji i najemotivniji otac koji postoji na kugli zemaljskoj, za mene si ti apsolutno dobar i savršen roditelj. Mnogo toga u mom životu bilo bi drugačije da ti nisi moj otac, ti si u svakom pogledu ulepšao moj život, ti si mi poklonio bezbroj lepih stvari. Ovog dana želim bar malo da ti se odužim, ovog dana želim da te čvrsto zagrlim. Neka ti se ostvare sve rodjendanske želje i neka ti se ostvare svi snovi. Srećan ti tata rodjendan!
 3. Hvala vam što vjerujete u mene kad mi je bilo teško vjerovati u sebe. Zbog tebe sam bolja osoba. Volim te tata.
 4. Na ovaj svoj rođendan budite sigurni i kihajte često jer možete koristiti sve želje koje blagoslovite!
 5. Oče moj, tatice moj, znam da odavno više nisam dete, ali, stalno osećam potrebu da budem sa tobom i da sa tobom provodim vreme. U tvom prisustvu postajem malo dete, u tvom prisustvu mi je sve lepo, simpatično i neodoljivo. Tvoja ličnost ima puno uticaja na mene i moj život, ti si čovek na koga se ugledam, ti si pravi primer jedne kvalitetne persone. Imati takvog oca znači imati pravo blago, imati takvog oca znači imati sve. Kao tvoja dete i kao tvoj ćerka želim ti rodjendan za pamćenje, neka u tvojoj budućnosti sve bude dobro i u najboljem mogućem redu. Želim ti srećan rodjendan, čestitam ti!
 6. Samo želim da znaš koliko sam ti zahvalna što sam te imao kao svog oca. Hvala vam za sve što ste učinili i nastavite činiti za mene. Uživajte u vašem rođendanu!
 7. Tata, baš kao i ti, želim da tvoja rođendanska zabava bude sjajna. Šteta što neće biti mjesta za goste jer će vaše svijeće zauzeti sav prostor! Sve u dobroj zabavi, sretan rođendan!
 8. Baš kad pomislim da vam je ponestalo životnih lekcija, iznenadite me. Hvala na svemu! Sretan rođendan.
 9. Boli me što mislim da više nisi s nama, tata. Iako se ne mogu osmjehnuti sa suzama u očima razmišljajući o tome kako smo njegovali svaki trenutak svog zajedničkog života dok ste još živi. Nedostaje mi moj tata, najbolji rođendan na nebu.

čestitke za rođendan tati

 1. Prosto ne mogu da verujem koliko je vreme brzo prošlo, prosto ne mogu da verujem da je došao tvoj rodjendan. Sve tvoje rodjendane pamtim samo po dobru, sve tvoje rodjendane pamtim samo po sreći. Neka se ovaj tvoj rodjendan razlikuje od svih ostalih, neka bude poseban i unikatan. Želim da oko tebe plešu najdivniji andjeli, želim da uživaš u najlepšim, najnežnijim i najveselijim pesmama. Najboljem tati mogu da poželim samo najbolje želje, tvoja ćerkica te voli do nebesa i želi ti radosno slavlje. Čestitam ti, neka ti je srećan rodjendan tatice moj dragi i mili!
 2. Na tvoj rođendan mama i ja posjetim tvoj grob. Razgovaramo s vama kao da ste ovdje jer znamo da slušate. Nije isto, ali je najbolje što imamo. Anđeli na nebu imaju sreću što vas imaju.
 3. Ponekad se osjećam nemoćno, bespomoćno i bezvrijedno. Ali onda se sjetim da me gledaš prema dolje i da to ne bi želio. Sretan rođendan mom najdražem ocu na nebu.
 4. Divan rođendan u nebeskoj tati! Proslavite se s anđelima, a mi ćemo se potruditi da svoje pamćenje čuvamo ovdje na Zemlji.
 5. Nikada nisam želela da moj tata bude najlepši, najjači i najduhovitiji, samo da bude najbolji tata na svetu! Hvala ti što si ispunio sva moja očekivanja, i što si uvek bio tu za mene! Voli te tvoja mezimica, i želi ti da živiš još sto godina u tdravlju i veselju!
 6. Sretan rođendan mom super tati. Ugodno se provedite na poseban dan!
 7. Što sam stariji, to više shvaćam da si najbolji otac na cijelom svijetu. Vi ste poput pustinjske ruže koja je vrlo rijetka, ali tako fenomenalna! Danas je tvoj rođendan i želim da znaš da sam tako ponosna što imam tako zgodnog prijatelja kao što si ti. Sretan rođendan tata! Volim te puno!
 8. Sretan rođendan dragi oče! Želim da se svaka svijeća koju upalite na tortu ispostavi želja jer to zaista zaslužujete!
 9. Hvala vam što ste uvijek bili najpoželjniji i srdačni roditelj koji ste mogli biti i što me podržavate da li sam se dobro i loše proveo. Obećavam da ću biti jednako nevjerojatna kao i vi za moju djecu. Sretan rođendan!
 10. Tata, vrlo sam ponosan što sam imao sjajnog oca poput tebe. Naučila si me dovoljno hrabrosti da se nosim s bolom nakon što si otišla. Uvijek ću biti sretna. Učinit ću vas ponosnim.

Sretan rođendan tati

 1. Još jedna godina starija, još jedna godina više cijenjena!
 2. Srećan rođendan najvrednijem čoveku koga poznajem. Ponosna sam što si mi tata.
 3. Stari moj, hvala ti za svako pivo koje smo popili zajedno dok si me učio životu, dok si me učio kako da budem i postanem čovek kakav si ti. Znam da je bilo teških trenutaka u našim životima i voleo bih da oni ostanu iza nas, a da od sada uvek budemo skupa u radosti i veselju! Srećan ti rođendan, tata!
 4. Željela sam vam nabaviti smiješnu karticu, ali nisam uspjela pronaći onu koja je sasvim ispravna. Umjesto toga, odlučila sam napisati jedan. ‘Ruže su crvene. Ljubičice su plave boje. Smijte se iako ovo nije smiješno, zar ne? Sretan rođendan!
 5. Kralju, care, ljudino, da si mi živ i zdrav, hiljadu godina! Da imaš para ko blata, a jhoš više zlata! Da nikada ne budeš sam, da uvek budeš nasmejan! Srećan ti rođendan želi tvoj jedinac!
 6. Tatice moj mili i dragi, kada sam bila mala, nikome nisi dozvolio da me povredi, uvek si me štitio i branio, uvek si me voleo i uvek si brinuo o meni. Sada je došao trenutak da ti uzvratim za svu ljubav i pažnju, sada je došao trenutak da ti poželim puno sreće i lepih želja. Pred tobom je tvoj rodjendan i neka vrata tvog srca budu širom otvorena za ljubav i radost. Volim te puno, volim te do neba i zvezda, želim ti srećan rodjendan!

čestitke za rođendan za tatu

 1. Tvoje je srce čisto zlato. Neiscrpan si izvor snage i mudrosti. Toliko si me naučio. Hvala vam na svemu i sretan rođendan!
 2. Bolni osjećaj nakon što ste otišli u raj danas je svjež, tata. Divni trenuci koje smo proveli zajedno kad ste bili ovdje izmamili su me osmijehom s očima punim suza. Sretan rođendan, toliko te volim tata.
 3. Sretan rođendan! Neka se obistini sve ono čemu se nadate i sve ono čemu sanjate. Dosta se zabavite, tata!
 4. Sretan rođendan popovi, ti si zloban stari šupak.
 5. Jedva čekam proslavu tvog rođendana za vikend. Biće dobre hrane, dobrog pića, dobrog društva i smeha – i to sve zbog tebe, ćale! Živ i zdrav mi budi!
 6. Želim vam dan pun rođendana i ispunjenih želja na vaš rođendan.
 7. Možda nećete biti ovdje osobno, ali vaš će duh zauvijek živjeti u našim srcima. Nedostaješ mi tata.
 8. Smrt te možda odvela od mene. Ali ne zna da nas je to zapravo zbližilo. Hvala što me slušaš noću, tata.

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close