Sretan rođendan mama : Ne mogu vjerovati da ne mogu dobiti priliku biti uz tebe dok okrećeš novo doba. Tako mi nedostaješ, mama. Na svoj rođendan, možda dugo živite i ostvarujete sve ciljeve koje ste si postavili za sebe. Sretan rođendan. Sretan rođendan mami.

Srećan rođendan mom ženskom superheroju. Kada sam omatorila, shvatila sam koliko su dragoceni naši zajednički trenuci. Samo tvoje srce zagreva moje srce. Ostani neverovatna kao što si i do sada bila.

Sretan rođendan mama
Sretan rođendan mama

Sretan rođendan mama

 • Draga majko, ma koliko god ti bilo teško, uvek možeš da se osloniš na mene, voleo bih da svoje probleme podeliš sa mnom. U nekim situacijama možda neće biti moguće da ti pomognem, ali ću tu biti da ti pružim podršku. Veruj mi, sve je lakše kada to podeliš sa dragom osobom. Neka te sve brige ovoga sveta zaobilaze u širokom luku, želim da se u tvoj život useli beskrajna radost. Srećan ti rođendan!
 • Bez tebe moj život nije potpun, ti si sastavni deo mog života, ti si ono bez čega ne mogu da funkcionišem. Draga moja mati, ti si sve što imam na ovome svetu i tvoju ne bi menjao ni za šta. Drago mi je što sa tobom provodim ove dane i neka ti ovaj rođendan donese puno sreće, zdravlja i lepog raspoloženja. Neka ti je srećan rođendan!
 • Mama, možda nas danas razdvaja na hiljade kilometara, ali kilometri me nikada ne mogu spriječiti da izrazim koliko mi značiš. Sretan ti rođendan, mama. Za mene ste Božje remek-djelo.
 • Mama, moje najdraže mjesto na ovom svijetu je kad sam odmah do tebe. Imaj sretan rođendan. Volim te.
 • Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje ti može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da… Želim ti srećan rođendan!
 • Neka tuga i loše zdravlje nikada ne pronađu put do vas. Ostanite blagoslovljeni i sretni zauvijek, moja najdraža majka. Sretan rođendan.
 • Draga majko, danas ti je rođendan, a meni ti puno nedostaje. Ono što ne bih dao da budem s tobom na ovaj tvoj poseban dan! Uživajte u svom danu i molim vas da sreća i radost obitavaju u vašem srcu od sada pa do kraja vremena.
 • Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje ti može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da… Želim ti srećan rođendan!
 • Znala si da mi pričaš najlepše bajke, rekla si to rade naravno i sve druge majke,Ali i da me ne lažeš kada treba da postanem neko bolji, rekla si to ne radi ni jedna druga majka,Ne može sve sine mili da bude po tvojoj volji, zato si danas ponosna na mene,i ja imam sa tobom najlepše i najvrednije uspomene!Srećan ti rođendan mati, najlepše želje i najveći osmeh tebi uvek ja mogu dati!
 • Sa ponosom kažem da sam tvoja ćerka, jer pravo je zadovoljstvo imati majku kao što si ti. Ti si veoma nežna i brižna majka, u svakom pogledu ti si pravi primer majke i tvoj stav prema životu je vredan svakog poštovanja. Uvek si mi govorila kako čovek uvek treba da bude srećan i nasmejan i da jedino tako može da prevaziđe sve. Te tvoje reči sam prihvatila i taj korak je nešto najlepše što sam uradila u životu. Sada znam da si ti uvek u pravu i da je svaka tvoja reč na mestu. Život je lep i treba uživati u njemu i iskreno ti želim da ti svaki novi dan bude još jedna prilika za radost i uživanje. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 • Draga moja majko, oduvek si za mene najbolja majka na svetu, u mome životu ne postoji milija osoba od tebe. Ti si oduvek bila u mome srcu i tamo će ti uvek biti rezervisano mesto. Želim ti sve najbolje u daljem životu, neka ti je srećan rođendan!
 • Znaj da si ti najvažnija osoba u mome životu, ti si meni podarila život i zbog toga sam ti beskrajno zahvalan. Uvek si mi beskrajno pružala podršku i bila uvek tu za mene kada mi je teško. Postoji jedan način na koji mogu da ti nadoknadim sve to, tako što ću se truditi da ti svaki dan ulepšam i učinim posebnim. Najboljoj mami na svetu želim srećan rođendan!
 • Draga moja majko, život je samo jedan i želim da ga provedeš u lepom raspoloženju, trudi se da uvek radiš ono što je blisko tvojoj duši. Tvoj sin te puno voli i želi ti sve najlepše. Srećan ti rođendan!
 • Dugujem ti svoj život! Sve što imam, imam zahvaljujući tebi. Naučila si me kako da sanjam velike snove i kako da ih ispunjavam. Srećan rođendan, supermami!
 • Draga majko, hvala ti što si me naučila da postanem hrabra i da se uvek sama izborim za sebe,Ali da opet ostanem nežna i da nikada ne dozvolim da me savlada mržnja i zloba prema drugima.Ti si moja sreća i moja najvažnija osoba na svetu, želim ti srećan rođendan,A i da ti se ostvare sve male i velike želje i snovi, i za tebe bih skinula sve zvezde, i na trenutak i zaustavila planetu.
 • Mila moja majko, ti si moja radost i moja sreća, kada pomislim da kraj sebe imam tebe moje srce je celo i mojom dušom vlada bezbrižni osećaj. Uvek si se trudila da meni obezbediš miran i spokojan život, uvek si želela da budem srećan i bezbrižan. Beskrajno ti hvala na tome i znaj da ću ti uzvratiti za sve to, od sveg srca želim da ti ulepšam život. Neka ti je srećan rođendan!
 • Drago mi je što kraj sebe imam majku na koju uvek mogu da računam i koja mi je saveznik u svakoj prilici. U tebe imam potpuno poverenje, jer si ti osoba koja iskreno voli i koja svoje odluke donosi srcem. Puno te volim, ti si za mene najbolja majka na čitavoj planeti. Neka ti se sve želje ispune, srećan rođendan!

Sretan rođendan mama poruke

 1. Mama, zahvaljujući tebi videla sam sva čuda ovog sveta. Reči ne mogu opisati koliko si ti za mene važna! Imaj sjajan rođendan!
 2. U mome životu ti si osoba koja predstavlja srž svega, ti si pokretač lepih i srećnih momenata. Draga moja majko, ovaj dan je za mene poseban i izuzetno se radujem, ovaj dan je za mene najveći praznik, čarolija radosti i veselja. Neka ti se sve želje ostvare, od srca ti to želi tvoj sin. Srećan ti rođendan!
 3. Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan majka…
 4. Jedino što ti mogu reći da si ti moja majka i da te beskrajno volim i poštujem. Izuzetno cenim sve što si uradila za mene, ti si pravo oličenje brižne i odgovorne majke. Drago mi je što je naš odnos ovako idealan, jer takav treba da bude, odnos dece i roditelja mora biti savršen. Želim ti sve najbolje i neka ti se život pretvori u savršenstvo. Najboljoj majci želim srećan rođendan!
 5. Srećan rođendan najboljoj mami! Čak iako svake godine stariš, postaješ sve mlađa u srcu.
 6. Razmišljala sam o nekom zabavnom i šarmantnom poklonu za tvoj rođendan dugo, ali onda sam se setila da imaš mene! Srećan rođendan, mama!
 7. Mila moja mati, ne postoji osoba koja bi mogla da zameni tvoje mesto u mom srcu, ti si jedina koju iskreno volim, ti si moja majka i ljubav prema tebi je veća od svega što postoji. Tebi poklanjam svu ljubav ovoga sveta, tebi poklanjam sva nežna osećanja i sve tople i lepe reči. Nikada neću dozvoliti da budeš tužna i zabrinuta, uvek ću se boriti za tvoju sreću i nikada neću zaboraviti dane kada si se ti svim snagama borila za mene. Učiniću sve što ti budeš rekla, svaka tvoja reč za mene je zapovest, tvoja sam jedina ćerka i trudiću se da ispunim svaku tvoju želju. Neka ti ovaj rođendan donese puno radosti, želim ti puno lepih i ispunjenih dana u budućnosti. Neka ti je srećan rođendan!
 8. Život je beskrajna avantura, ma koliko god mislili da ga dobro poznajemo, uvek nas iznenadi nečim novim. To što je novo za nas može biti nešto što će nas usrećiti, nešto što će nam pružiti inspiraciju i dati volju za dalji život. Želim ti da na svakom koraku pronađeš još jedan razlog za sreću i inspiraciju za srećan život. Najboljoj mami na svetu želim srećan rođendan!
 9. Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog sina.
 10. Draga moja mama, nije važno gde idem, šta radim i koliko sam daleko od tebe. Deo mog srca je uvek tamo gde si ti, njegovo mesto je raj na Zemlji i zove se dom. Srećan rođendan, mama!
 11. Danas su moje najlepše želje, upućene majko samo tebi,Da si uvek srećna i radosna, da se svi snovi ostvare i da tvoje ruke nikada ne ostare,Za mene si uvek mlada, i gpodine ne treba da brojiš, pa i kada stignu one najzad,Nema razloga da se bojiš, jer ću da te čuvam i da o tebi brinem kao ti za mene oduvek!Srećan ti rođendan majko mila, zbog tebe sam postao bolji čovek!

Sretan rođendan mama citati

 1. Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude!
 2. Putujući kroz život naiđemo na bezbroj „bezizlaznih“ situacija, moja je sreća što kraj sebe imam majku poput tebe, ti si mi pomogla da na najbolji način premostim sve te životne barijere. Tvoji saveti su pravo malo bogatstvo, svaka tvoja reč predstavlja dragocenost. Sa ponosom mogu da kažem da si ti najbolja majka na svetu. Od sveg srca ti čestitam rođendan!
 3. Neka vam svaki dah koji udahnete donese sreću. Neka vam bude prekrasno rođendan, slatka mama.
 4. Mila moja majko, kada mi je bilo najteže pružila si mi utehu i poklonila nekoliko nežnih reči od čije topline se sve može istopiti. Otkad znam za sebe ti predstavljaš centralni deo mog života i želim ti reći da sam veoma vezan za tebe. Ne mogu zamisliti jedan dan proveden bez tebe, jednostavno, bez tebe je sve prazno. Želim da znaš da si ti za mene najbolja majka, neka ti je srećan rođendan!
 5. Čak i ako izgledaš krhko i veoma ženstveno, ti si najjača osoba koju poznajem u životu! Jedina želja koju imam je da uvek gledam tvoje oči kako sijaju od radosti. Srećan ti rođendan, majko!
 6. Za sve moje lepe želje, poruka je ova ipak malo tesna,Nadam se najdraža majko moja, koliko te volim da si i ti svesna,I kada si srećna i kad si bolesna, ja sam uvek tu da tebe čuvam!Srećan rođendan draga mama, da nikad ne budeš tužna niti sama!
 7. Ti si više od neprocjenjivog dragulja u mom životu, mama. Ne treba mi više nikoga kad u životu imam majku poput tebe. Sretan rođendan mama.
 8. Ti u moj život unosiš boje, daješ sjaj dugi, pokrećeš sunce da se izbori sa oblacima. Ti si moj životni motiv, moja inspiracija i moja podrška na svakom koraku. Ti si izuzetno plemenita i draga osoba i želim ti reći da si ti za mene najbolja majka koju čovek može imati. Želim ti da ovaj predivan dan provedeš u lepom rasoloženju, neka ti je srećan rođendan!
 9. Svet postoji jer ga je kreirala majka, za svoju decu, onako kako ona misli da treba i onako kako je njenim čedima potrebno.Ja ne želim i ne umem da poznajem drugačiji svet, u kome majko nema tebe i tog tvog pogleda i osmeha koji me uvek dočekaju kada sam srećna ili kada sam zabrinuta i tužna!Srećan rođendan mama, nadam se da ću moći da ti uzvratim makar deo ljubavi koju si ti meni nesebično pružala!
 10. Ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu.
 11. Srećan rođendan najvećoj mami. Svaki put kada radim prave stvari u životu, sećam se da si me ti tako učila. Toliko ti toga dugujem…
 12. Srećan rođendan, mama! Nikada nemoj prestati da se smeješ i da budeš spontana. Tvoja energija i ljubav prema životu su ono što kod tebe najviše volim!
 13. Živela sto godina, radovala se i bila svakog trena najsrećnija žena,Naša si najbolja majka, za tebe nema toliko lepih želja i nekog najlepšeg imena,Ti si jedinstvena i posebna žena!Srećan rođendan majko draga, naša si sreća, najveća ljubav i snaga!
 14. Nekada nas život navede na neke pogrešne odluke i u tim situacijama možemo napraviti pregršt grešaka. Ali, naša ljubav, ljubav majke i deteta, nedodirljiva je za sve ostalo i kao takva predstavlja neopisiv fenomen savršenstva. Draga moja majko, znaj da uvek možeš računati na mene, želim ti puno lepih i radosnih životnih trenutaka. Neka ti je srećan rođendan!

Sretan rođendan mama tekst

 1. Mila moja majko, kada sam sa tobom osećam se srećno i radosno, bez tebe ne mogu da zamislim svoj život, ti me činiš najsrećnijim sinom na svetu. U mom životu si ti za mene nešto posebno i nešto što je najvrednije, ništa se ne može meriti sa tobom i sa tvojim nežnim majčinskim osećanjima prema meni. Kraj tebe sam večito dete koje uživa kraj svoje majke, kraj tebe sam uvek srećan i želim da uvek budem kraj tebe. Neka ti svaki novi dan donese puno razloga za radost i veselje, želim ti lep i ispunjen život. Neka ti je srećan rođendan!
 2. Mama, sećam se kako si me kupala, ljubila moje obraze i čitala bajke svake večeri. Učinila si čitav moj život predivnom, srećnom pričom i nikada ti ne mogu dovoljno zahvaliti. Ti si moje sve. Srećan rođendan.
 3. Vidjeti vas sretnim u ovom životu je sve što moje srce želi. Sretan rođendan mama.
 4. Ja ne umem majko da pišem čestitke ni želje lepe,Ali to već odavno znaš, jer si me ti svemu učila,za mene si se mučila i sa mnom si se radovala,I zato nećeš da zameriš svom mezimcu, ako ti samo kaže „volim te i na svemu hvala“!
 5. Svakog dana se družim sa tobom i svakoga dana iznova otkrijem da si ti osoba koja je veoma bliska meni i koja me u svemu razume. Naše misli su poptuno iste, naša osećanja su veoma bliska, mi smo kao jedna duša koja je smeštena u dva različita tela. Ti si moja majka i večno ću ti biti zahvalan što si mi poklonila život, ti si meni sve i bez tebe moj život ne postoji. Ponosan sam što imam majku kao što si ti, sa tobom je sve lepo i čitav svet je čaroban. Želim da znaš da ću uvek biti tu da te podržim u svemu i da ti pružim ruku kada ti je najpotrebnije. Draga moja majko, želim ti reći da te volim najviše na svetu, neka ti je srećan rođendan!
 6. Sećam se kada sam bila mala, učila si me da budem dobra prema svima, da govorim iskreno i da osećam srcem i dušom. To je nešto najlepše što si ti uradila za mene, uspela si da napraviš od mene pravoga čoveka. Tvoja ljubav prema meni bila je moj putokaz pri izboru pravog životnog puta. Beskrajno ti hvala na tome, želim ti sve najbolje u daljem životu. Neka ti je srećan rođendan!
 7. Draga moja majko, oduvek si za mene najbolja majka na svetu, u mome životu ne postoji milija osoba od tebe. Ti si oduvek bila u mome srcu i tamo će ti uvek biti rezervisano mesto. Želim ti sve najbolje u daljem životu, neka ti je srećan rođendan!
 8. Ne postoji nešto što ne bih uradio zbog tebe, tvoja brižljivost prema meni duboko je urezala neizbrisiv trag u mom srcu. Nikada neću zaboraviti naše najlepše trenutke, dane kada sam bio dete i kada sam bio spokojan. Ti dani za mene su nešto najvrednije što postoji, jer tada sam svo vreme provodio sa tobom. Želim ti još puno lepih i bezbrižnih trenutaka, neka ti je srećan rođendan!
 9. Kada sam tužna i kada mislim da su sve moje lađe potonule, tada se obratim tebi jer znam da mi ti uvek možeš pomoći, u tvojoj majčinskoj ljubavi se nalazi rešenje za sve moje brige i probleme. Ti jednom rečju izlečiš svaku moju ranu, dovoljan je samo jedan tvoj zagrljaj i tuga zauvek nestane iz mog života. Ti si čarobnjak koji u meni stvara radost i sreću, ti si kraljica nežnih osećanja, ti si za mene najbolja majka na svetu. Želim ti reći da mi veoma značiš i da je moje srce uvek otvoreno za tebe. Želim ti da svaki novi dan provedeš u miru i blagostanju, neka ti se sve rođendanske želje ostvare. Mila moja majko, želim ti srećan rođendan!

Sretan ti rođendan, mama

 1. Mama, ako bi me pitali koje je najbolje mesto na svetu, rekla bih da je to mamin zagrljaj. Želim da ostaneš zdrava i pozitivna. Srećan rođendan!
 2. Srećan rođendan, mama! Bez tebe ja ne mogu ništa, a kada si uz mene, ja sam sposoban za sve! Ti si moja inspiracija i volim te!
 3. Šaljem oceane osmijeha s nekoliko milja daleko najdivnijoj ženi u mom životu da joj poželim sjajan rođendan. Mama, ti si sve što bih ikad trebala u ovom životu. Sretan rođendan.
 4. Svaki sekund svoga života poklonila bih tebi, ne postoji stvar koju ne bih uradila za tebe, jer ti si vrednija od svega. Istina je da si ti najbolja majka na svetu i čvrsto stojim iza tih reči. Uvek si prema meni, prema svojoj ćeri, bila nežna i pažljiva, nikada nisi ništa radila mimo toga. Zbog toga i jesi najbolja majka, veruj mi to priznanje itekako zaslužuješ. Neka ti je srećan rođendan!
 5. Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
 6. Zamisli nešto najlepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi večnošću, ukrasi zvezdama i tek tada ćeš saznati koliko te volim… Srećan rođendan…
 7. Ne možeš da promeniš prošlost, pa je ostavi iza sebe. Ne možeš predvideti budućnost, zato i ne razmišljaj o njoj. Uživaj u sadašnjem trenutku, učini ga posebnim, jedinstvenim, a mi ćemo ti u tome pomoći! Srećan rođendan!
 8. Na ovaj dan želim vam samo zahvaliti iz dubine duše što ste mi bili majka. Nemate pojma koliko sam blagoslovljen što sam vaš sin / kći. Imajte proslavu velikog rođendana. Volim te!
 9. Ne znam tačno koliko sam ti puta rekao da te volim i da mi veoma značiš kao rodtelj, ali i kao prijatelj. Nije važno koliko puta, brojevi su tu apsolutno nevažni, važne su emocije, osećaji bliskosti. Ti si za mene najbolj majka koja postoji i zbog toga ću ti svakoga trenutka govoriti o svojim osećanjima prema tobom. Neka sreća bude uvek na tvojoj strani, srećan ti rođendan!
 10. Hvala što me trpiš i paziš na mene… Srećan rođendan mamice…

Majci sretan rođendan mama čestitke

 1. Srećan sam, uspešan, volim i voljen sam. Ja razumem mnogo stvari u životu zahvaljujući tebi, mama! Srećan rođendan jedinstvenoj ženi u mom životu.
 2. Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.
 3. Malo je reči da izrazim svu svoju zahvalnost i ljubav za tebe majko, a opet je dovoljno tebi da ti kažem da te volim.Srećan rođendan mama, volim te najviše na svetu, beskrajnu sreću imam kao želju uvek za tebe!
 4. Koliko god da sam pao, sluh od vas čini mi dan sjajnim poput sunca. Tako si posebna za mene, mama. Sretan rođendan.
 5. Sretan rođendan mojoj divnoj majci koja je danas daleko od mene. Mama, unatoč udaljenosti, znam da razmišljam o tebi svake sekunde, jer si posebna osoba u mom životu.
 6. Rođendani su kao bombone. Umesto da ih prebrojavaš i biraš najbolju, uživaj u njima. Srećan ti rođendan, slatka majčice!
 7. Ti si ona koja me je uvek podizala kada sam padao, koja mi je lečila rane, koja mi je kada sam bio srećan samo davala još više snage da raširim svoja krila!Srećan rođendan majko najdraža, posebna i jedinstvena ženo, kakva se ne rađa dva puta na ovom svetu!
 8. Mama, jer meni značiš svijet, molim te da ti Bog pruži najbolje od svega u ovom svemiru. Jako te volim. Sretan rođendan.
 9. Sretan rođendan, slatka mama! Hvala vam na svim vašim ogromnim žrtvama i bezuvjetnoj ljubavi. Zauvijek sam zahvalna.

Sretan rođendan mami

 1. Hvala što si me svemu naučila, što si zbog mene imala neprospavane noći a nikada se nisi žalila,Što me tvoja ruka držala čvrsto da ne padnem, što si mi previjala rane koje su me bolele.Nikada niko na svetu neće moći da bude kao majka, to sada znam, i za to sam ti zahvalna onoliko koliko te volim, onoliko što jeste i najviše i beskrajno.
 2. Mila moja, sećam se dana kada se nisam odvajala od tebe i kada si ti bila moja senka koja me je čuvala od svega. Tih dana sam se igrala sa tobom i uživala u svemu, uvek si imala vremena za mene i prihvatala si sva moja pravila. Kada se setim tih trenutaka moje srce obuhvati neka toplina koja je posledica nostalgije prema nekim davnim i bezbrižnim godinama. Ali, važno je šta u ovome trenutku osećam i šta je u mom srcu, želim da znaš da te beskrajno volim, ti si moja majka i uvek ćeš biti za mene najvoljenija osoba u životu. Neka ti današnji rođendan donese puno zdravlja, sreće i veselja, želim ti srećan rođendan!
 3. Ako se trudite da nađete pravi način da prenesete dubinu svoje ljubavi i zahvalnosti na njen rođendan, nadamo se da su vam ove čestitke koje smo naveli, pomogle.
 4. Srećan rođendan najlepšoj, najpametnijoj i najljubaznijoj majci na svetu. I ti budi srećna jer imaš neverovatnu ćerku kojoj si prenela sve ove osobine J.
 5. Srećan rođendan ženi koja je žrtvovala sopstvene trenutke sreće u svom životu kako bih ja mogla da ih imam u svom.
 6. Srećan rođendan ženi koja je pomogla da se ostvare sve moje težnje i svi moji snovi. Neka tvoj rođendan bude ispunjen raznim lepim stvarima! Ne daj se!
 7. Svaka je poruka za tebe mala, da bi u nju moja iskrena ljubav stala!Srećan rođendan majko draga, moja si uteha i radost i snaga!
 8. Neka ti osmeh na licu sija, naša si majka najmilija,Da Bog te čuva i podari ti uvek sreću i od tuge spas, mi ćemo da te violimo kao što i ti voliš nas,I juče, i sutra kao i danas!Svaki je dan kao tvoj rođendan, srećan ti i ovaj najmilija mati, da ti se svaki trenutak pozlati!

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close