Sretan rođendan ljubavi : Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kući i u gradu i u školi, a posebno na današnji dan… Srećan ti rođendan!

Ako me neko tera da mu definišem ljubav, ja kažem da je to sve ono što je vezano za TEBE. Toliko te volim! Srećan rođendan!

Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! SREĆAN ROĐENDAN!

Sretan rođendan ljubavi
Sretan rođendan ljubavi

Sretan rođendan ljubavi

 • Jedna zvijezda za sreću, jedna zvijezda za smijeh, jedna za… Ma, šta nabrajam? Sve zvijezdice neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan.
 • Zaljubiti se u tebe je lako. Biti stalno zaljubljen u tebe je još lakše. Dopusti mi da te volim kao nikada do sada, neka to bude poklon za tvoj rođendan!
 • Ne čini me srećnom to što sam zaljubljena, nego to što sam zaljubljena u TEBE! Srećan rođendan, srećo moja!
 • Bori se za srecu, za ono zelis. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe tesko je naci.
 • Ja sam usamljena riba koja pliva u vidiku vaše ljubavi, rađam se kroz vas i preživljavam između vaših olujnih valova. Ja sam usamljena riba i bojim se onoga dana kad će mreža doći između nas i odnijeti me.

moja sretan rođendan ljubavi

 1. Bilo gdje da si, svjetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj korake sata i kad se kazaljke spoje, s tobom su misli moje!
 2. Dobivate puno pozdrava za svoj rođendan, ali ovaj vam se javlja sa svom mojom ljubavlju.
 3. Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori! SREĆAN RODJENDAN!
 4. Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu… SREĆAN ROĐENDAN!
 5. Za mene je definicija raja samo mjesto s tobom i pretvara se u ratnu zonu kad nemaš. Sretan rođendan moja ljubav!

sretan rođendan ljubavi citati

 1. Ljepota lako ne prolazi. U snovima se čak sanja. Bajke su samo utješni ljubavni nalazi. A trenutačno krv ti je tanja. Volim te, a ti mene ne. Čitaj prva slova rečenice te.
 2. Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku! Srećan rodjendan.
 3. Ako treba ugasit cu svijecu i sunce i mjesec i zvijezde. Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe.
 4. Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećan rođendan.
 5. Kada nisam dobre volje setim se tebe i bude mi bolje! SREĆAN RODJENDAN!

ljubavi sretan ti rođendan

 1. Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rođendan.
 2. Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš, biceš u opasnosti da umreš bez ljubavi. Zavoli nešto što nije savršeno i učini ga savršenim svojom ljubavlju. SREĆAN RODJENDAN!
 3. Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego sto slutiš! Srećan rodjendan.
 4. Pogledaj zvezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imas sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! Srećan rođendan.
 5. Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo ali zauvek… Srećan rođendan.

sretan rođendan ljubavi stihovi

 1. Sretan rođendan moja ljubav. Tako mi je drago da ga provodimo zajedno.
 2. Dugo sam tražila poklon, dovoljno vredan i dostojan tebe. Ali nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam samu sebe.
 3. Kada bih mogao, dao bih ti zvezde na srebrnoj tacni za tvoj rođendan! Pošto to ne mogu, daću ti svoju ljubav koju možeš zadržati večno. Volim te i srećan ti rođendan!
 4. Za druge ti si samo još jedna osoba u svetu. Za mene, ti si čitav moj svet! Želim ti najradosniji rođendan, draga!
 5. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rođendan!

čestitka sretan rođendan ljubavi

 1. Ovakav je bio plan: da te volim jedan dan. Ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je baš slatko. Ma bolje je meni bez tog plana pa da te volim svakog dana… SREĆAN RODJENDAN!
 2. Dozvoli mi da ukradem malo parče univerzuma i poklonim ti ga za rođendan! Želim ti divan rođendan, ljubavi moja!
 3. Kad su se naše oči prvi put susrele, srce mi je poskočilo, ne mogu disati bez tebe; ti si moj Saul-prijatelj i zauvijek ljubav.
 4. Želim ti ono što se nitko neće sjetiti poželjeti ti, a što iščekuješ šuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno. Ljubavi, želim ti sretan rođendan.
 5. Mnogo mi je teško da izaberem poklon za tebe, ljubavi jer bih hteo da ti poklonim čitav svet! Srećan rođendan, bejbi!

sretan ti rođendan ljubavi

 1. U svijetu ste možda jedna osoba. Ali za mene, ti si svijet.
 2. Ti si pupoljak u kojem ruža drijema. Najvise mi nedostaješ kada te nema.
 3. Život je lijep kada se živjeti zna, zato uzmi što ti da, jer sreća je kratka a živis zbog nje. Ne trazi suviše i dobit ceš sve! VOLIM TE!.
 4. Pored tebe je jedno od mojih najdražih mjesta. Sretan rođendan.
 5. Ja želim samo jedno u celom životu svom, da bar na trenutak živim u srcu tvom. Srećan rodjendan.

čestitke za rođendan ljubavi

 1. Omotat ću ruke oko tebe prva prilika koju dobijem. Pripremite se za veliki rođendanski stisak!
 2. Neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nenormalno, ludo, čarobno, čudno, krajnje neodoljivo, iskreno mi nedostaješ! Srećan rodjendan.
 3. Citam knjigu, a oci mi suze, mislim na tebe, sto mi srce uze!
 4. SREĆAN RODJENDAN! Kad bih ti mogao pokloniti nešto lepo, poklonio bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna!
 5. Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU.

sretan rođendan ljubavi moja

 1. Voleti je lepo, voleti je lako, ali voleti kao ja tebe – to ne može svako! Srećan rodjendan.
 2. Napisala sam tvoje ime u pesku – odneli su ga talasi. Urezala sam ga na drvetu, ali ga posekoše zli ljudi. Tada sam ga urezala u svoje srce gde će zauvek ostati! SREĆAN RODJENDAN!
 3. Sretan rođendan moj najdraži i najslađi, ne prođe dan kada ne mislim na tebe i koliko bi mi bio prazan život da nisi ovdje.
 4. Večeras kad zaspiš doći ću i svoje usne na tvoje spustiću, ljubiću te nežno dok spavaš, a ti, mislićeš da sanjaš… SREĆAN RODJENDAN!
 5. Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srećan rođendan.

sretan rođendan ljubavi tekst

 1. Pokazao si mi što je ljubav tako što me tako ljubiš. Hvala na podršci, brizi i naklonosti, što ste me obuzeli svih ovih godina što smo zajedno. Uvijek ću mu biti zahvalna zbog toga. Volim te i sretan ti rođendan!
 2. Srećan rođendan, ljubavi moga života. Zaslužuješ sve najbolje što život može da donese. Želim ti sreću, uspeh i dobro zdravlje! Volim te!
 3. Vaša ljubav i briga izgradili su moj svijet. Bez tebe nisam ja. Neka dobijete sve što želite, pa i više. Sretan rođendan mojoj ljubavi. Uživaj u danu.
 4. Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kući i u gradu i u školi, a posebno na današnji dan…Srećan ti rodjendan!
 5. Ne zaboravi ono što želiš, ne reci nikada ono sto osjećas, sačuvaj ono što voliš.

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close