ljubavne čestitke za rođendan : Bez obzira koliko ste daleko, čak i ako ste s druge strane Zemlje, i dalje ću biti tamo u trenutku ako me zatrebate. Jer moja je svrha na ovom svijetu biti s tobom. Volim te, sretan ti rodjendan!

Pogledaj zvezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imas sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! Srećan rodjendan.

Sa svakom godinom ću vas više voljeti. Sjetite se da su vaše najbolje godine još uvijek ispred vas i bit ću tu za svako malo gore i između njih.

ljubavne čestitke za rođendan poruke
ljubavne čestitke za rođendan poruke

ljubavne čestitke za rođendan

 • Ljubavi moja, mnogo toga želim da ti dam na tvoj rođendan, ali od svega, najviše bih voleo da ti poklonim mogućnost da vidiš sebe mojim očima! To bi bila najlepša slika i najveća radost! Nadam se da ti je jasno koliko mi značiš! Srećan rođendan!
 • Kad smo zajedno ili kada smo razdvojeni, vi ste prvi u mojim mislima i prvi u mom srcu. Neka vam je divan rođendan.
 • Kada smo zajedno, sati prolaze kao minuti. Kada smo razdvojeni, minuti traju kao sati! Volim te, srećo i imaj divan dan – tvoj rođendan!
 • Tvoj rođendan je dobar izgovor da ti kažem koliko sam lijepa. Nadam se da ću vam pokazati kako se osjećam za mnoge rođendane u budućnosti!
 • Kad bi nebo bilo papir, a zvjezdice pisati znale, moju ljubav prema Tebi, opisati ne bi znale!.
 • Voleti tebe je zaista privilegija. Biti voljen je blagoslov od tebe, a biti sa tobom je ostvarenje svih želja. Srećan rođendan!
 • Draga, očaran sam tvojom lepotom i tvojom ljubavlju. Nema dana, a da ne mislim na tebe. Volim te i želim ti srećan rođendan!
 • Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!
 • Da sam ptica, leteo bih za tobom. Da sam pas, trčao bih za tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za tobom. Pošto sam čovek, jedino što mgu je da te volim! SRETAN ROĐENDAN MOJA LJUBAVI
 • Došlo je do uzbune u raju. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. SREĆAN ROĐENDAN!
 • Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila – trazeci tebe!!!
 • Danas je tvoj pravi rođendan, ali za mene, svaki dan je posvećen tebi. Volim te i želim ti srećan rođendan i najbolju žurku ikada!
 • Dala sam ti mladost svoju, zato necu voljeti sebe, i da opet mladost imam birala bih samo tebe!!!
 • Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! SREĆAN RODJENDAN!
 • Ova čestitka je poklon za rođendan tvoj. Daleko si od očiju, ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim. Sretan rođendan.
 • Ti si najveći dar koji sam dobio u životu, ljubavi moja. Zbog toga ti dajem svoju besmrtnu ljubav na tvoj rođendan! Budi mi svakodnevno srećna! Volim te!
 • Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu.
 • Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori! SREĆAN RODJENDAN!
 • Trebaš mi kao zori Sunce, kao Suncu zrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir… kao krv veni, tako ti trebaš meni. SREĆAN RODJENDAN!

Sretan rođendan ljubavne čestitke za rođendan

 1. Kao more što se njiše, kao kapi kiše, kao što vjetar puše, kao što srce voli i za ljubav moli. Kao kad sunce sja toliko te volim ja.
 2. Ako je voda poljubac, onda ti šaljem more, ako je lišće zagrljaj, onda ti šaljem šumu, ako ljubav traje zauvijek, onda ti šaljem vječnost.
 3. Na ovom ekranu zelene su boje…ne mogu stati sve želje moje…al može stati 160 slova. PREVIŠE TE VOLIM LJUBAVI MOJA!!! SREĆAN RODJENDAN!
 4. Želim da voliš moje poruke, zato nasmeši se… E tako… Volim tvoj osmeh i ako te neko pita, kome se smeješ ti reci “JEDNOJ MALOJ BUDALI KOJOJ PUNO NEDOSTAJEM”! Srećan rodjendan.
 5. Ti si razlog što se smiješim i zašto naša ljubav uspijeva kilometrima. Neka vam je najsretniji rođendan ikad!
 6. Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejan da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!
 7. Potrebno je samo nekoliko sekundi da izgovorim “volim te”. Ali će mi biti potrebna čitava večnost da ti stvarno pokažem koliko te volim. Imaj najbolji rođendan!
 8. Puni ljubavi što mi dolaziš, radosti i sklada koje donosiš sa sobom, u mom srcu ćeš uvijek biti nježna, budući da si me odabrala voljeti.
 9. Kad smo se prvi put sreli, odmah sam znao da si rođena za mene. Kako godine prolaze, u mome srcu ljubav samo raste! Želim ti najlepši rođendan!
 10. Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvoga i moga srca. Volim te! SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI MOJA
 11. Draga, ti si divan cvet u bašti u kojoj raste samo prava ljubav! Želim ti srećan i mirisan rođendan!
 12. Zaljubiti se u vas bilo je lako. Jednostavnije je ostati zaljubljen u tebe. Sretan rođendan. Jedva čekam do sljedeće godine
 13. Šaljem ti svoje poljupce na ovaj poseban dan. Svoju ljubav dajem ti svakoga dana. Srećan rođendan, mila moja!
 14. Kad smo zajedno, dan i ja sijamo od sreće. Dopusti da na tvoj rođendan, moja ljubav sija i osvetljava svaku tvoju želju! Ispuniću ih redom, od prve do poslednje! Srećan rođendan!
 15. Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudesnu moć… Zamisli da se stvorim kraj tebe i poljubim te za laku noć!!! Srećan rodjendan.
 16. Kad bih ti mogao pokloniti nešto lepo, poklonio bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna! SRETAN TI ROĐENDAN LJUBAVI

Najljepše ljubavne čestitke za rođendan

 1. Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećan rodjendan.
 2. Plamen strasti se među nama nikada neće ugasiti. Neka naša ljubav blistavo obasja i ponese vam prekrasan rođendan.
 3. Svećice se pale i muzika se čuje sa radija. Držim te u naručju, plešemo i šapućem ti reči: “Volim te, ljubavi moja! Srećan ti divan dan!”
 4. V-ečer je prošla O-pet će doći L-ijep je život I-to će proći M-islim da te volim T-o nije sve E-vo još jednom VOLIM TE.
 5. Kazu da je ruža najlepši cvet i da je Sunce najsjajnije, ali u odnosu na tebe i lepota ruže i sunčev sjaj su zanemarljivi! SREĆAN RODJENDAN!
 6. Neka vam na rođendan stignu svi blagoslovi i ljubav od svih dragih.
 7. Kad sam oko vas, srce mi kuca brže i ne mogu izgledati da pravilno dišem. Svaki put kada se vaš parfem zadržava na tom području, moja čula se divljaju. Kad vam gledam u oči, svjedočim raju. Sretan rođendan volim te.
 8. Možda ćes imati djevojku koja će se zvati kao ja. Možda će imati smeđu kosu i plava oka dva. Možda će te voljeti, ali ni približno kao ja!.
 9. Nije mi bitno gdje si ti a gdje sam ja, nije mi bitna ova daljina između nas, bitno je da si tu gdje trebaš biti – duboko u mom srcu.
 10. Volim, a ne mogu otvoreno reći i ono što osećam poruke ne mogu izreći… SREĆAN RODJENDAN!
 11. Izražavanje osećanja prema voljenoj osobi može ponekad biti teško. Međutim, povod kao što je njen rođendan može biti odlična prilika da joj ipak kažete šta mislite i osećate. U nastavku ćete pronaći lepe citate i čestitke za rođendan voljene osobe. Iskoristite priliku da na ovaj poseban dan pokažete svoju ljubav i odanost.
 12. Pusti me da zaspim na usnama tvojim, da zavirim u srce tvoje, pusti me da još jednom poljubim ti usne, i tiho šapnem da te volim!.
 13. Znaš necu te voleti večno… Voleću te samo onoliko koliko traje moj život! Srećan rodjendan.
 14. U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak. SREĆAN RODJENDAN!
 15. Kad mi šapućeš riječi ljubavi, kad se smiješ, kad izgovoriš lijepu riječ, čak i najmračnija noć, posvjetljuje. Hvala vam što ste i što ste. Volim te.
 16. Ovako je bio plan – da te volim jedan dan, ali dan je ipak vrijeme kratko, a tebe voljeti je baš slatko. Ma bolje je meni bez toga plana pa da te volim svakoga dana.
 17. Živeti na planeti sa milijardama ljudi, a misliti samo na jednu osobu – to znači voleti! Srećan rodjendan.
 18. Ne…ovo nije poruka, to me je samo izdala misao o tebi, pobegla da me ocinkari da mislim na TEBE… SREĆAN RODJENDAN!
 19. Da te Bog voli koliko te ja volim živela bi večno. Srećan rodjendan.
 20. Samo divljam prema tebi. Ne mogu to reći dovoljno. Daje mi goosebumps samo da razmislim o tome. Lijepo se provedite na vašem rođendanu danas, najdraža ljubav mog života.

čestitke za rođendan ljubavne

 1. Meni nije potreban poseban praznik da me podseti koliko si mi draga! Zvezde uvek sijaju kada si blizu mene! Želim ti predivan rođendan!
 2. Možda ću zažaliti što sam te upoznala, tražila da budeš moj, možda ću plakati zbog ljubavi, suzama proklinjati sebe, možda ću ponovo voleti, ali nikoga kao tebe! SREĆAN RODJENDAN!
 3. Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego sto slutiš! Srećan rodjendan.
 4. Razmišljam o tebi na ovaj divan dan i šaljem ti svu svoju ljubav. Neka ti život donese najlepše poklone! Volim te, dušo i srećan ti rođendan!
 5. Srećan rođendan, sunce moje! Ti osvetljavaš i greješ moj život neprestano!
 6. Ne mogu zamisliti što bih učinio da nisam te držao za ruku i gledao me u oči da mi kažeš da sam tvoj zauvijek. Večeras slavimo vaš rođendan.
 7. Kad mi držiš ruku čak i najgori dani izgledaju lako, kad mi se nasmiješiš, mračne misli odlaze. Nikad te neće uzeti zdravo za gotovo, bez tebe nemam života.
 8. Zato što si uvek tu, zato što i bez mnogo reči sve razumeš, zato što si moje hodajuće srce, zato što zaslužuješ divljenje i ljubav… E, ZATO TE OBOŽAVAM! SREĆAN RODJENDAN!
 9. Od jednog drveta može šuma da naraste. Jedan osmeh može da dovede do prijateljstva. Jedan dodir može da pokaže ljubav i nežnost. A jedna TI možeš da učiniš moj život vrednim življenja, draga! Srećan rođendan!
 10. Ljubavnice, ti si za mene sve. Dopustite mi da uzmem djelić svemira i vratim vam ga, ponizni dar na vaš rođendan.
 11. Željela sam vam pokazati koliko vas volim, mislila sam vam napisati pjesmu, pomislila sam vam otpjevati ljubavnu pjesmu, čak sam pomislila da vam izaberem mjesec. Ali sve se umanjuje u vašoj ljepoti, ljubavi i brizi.
 12. Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejan da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!
 13. Truju me tvoje oči i njihov zavodljiv pogled, truju me tvoje usne i njihov slatki osmijeh. Ipak, na koljenima klečim i molim Boga da se od tog otrova nikad ne izlječim.
 14. Dušo, ni mesec ni zvezde nisu dovoljni da iskažem svu svoju ljubav prema tebi! Imaj predivan rođendan!
 15. Ne zaboravi oči koje bi samo tvoje oči gledale, ne zaboravi usne koje bi samo tvoje usne ljubile, ne zaboravi još samo ovo, molim te, ne zaboravi da bezgranično VOLIM TE! SREĆAN RODJENDAN!
 16. Želim biti deo tvog života, tvojih želja i snova… Voli me jednostavno, samo dodirom, jednim poljupcem… Samo misli na mene… Neka me tvoje misli dotaknu… SREĆAN RODJENDAN!
 17. SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
 18. S tobom, zaljubljivanje nikad nije bilo bolje! Samo gledanje u vaše oči prisjeća me svih razloga zbog kojih želim provesti ostatak svog života s vama. Sretan rođendan ljubavi!
 19. Želim da ovaj dan bude prilika da priznam svoju beskrajnu ljubav prema vama. Ti mi život činiš kao prizor iz sna. Volim te, sretan ti rodjendan!
 20. Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe, a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rodjendan.
 21. Znam da će mnogi danas misliti na tebe jer ti je rođendan, ali želim da znaš da sam ja prvi na tom spisku i to ne samo danas, nego svakog dana! Želim ti predivan i najsrećniji rođendan!

ljubavne poruke za rođendan dečku djevojci

 1. Sreco moja, ja te cimam kad poželim da te imam. Poruka je jasna svima, ko te voli taj te i cima. Srećan rodjendan.
 2. Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu… SREĆAN RODJENDAN!
 3. Želio bih da sam zvijezda. Cijele noći bih promatrao tvoje prekrasno lice i milovao tvoje snove. Jedino čega bih se bojao, bila bi zora koja bi me na cijelu vječnost jednog dana odvojila od tebe.
 4. Neću te voleti večno ne ljuti se, ni život nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje celi život! Srećan rođendan.
 5. Dodirni me kao meka pahulja, zagrli kao meka kosulja. Izbrisi trag mojih nemira – umrijet cu bez tvog dodira.
 6. Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rodjendan.
 7. Ti u meni ljubav budiš, dok u glavi razum gasiš, ti me u snovima pratiš, volim te, ako možes da shvatiš. SREĆAN RODJENDAN!
 8. Danas sam rešio da te potpuno razmazim! Šta poželiš, to ću učiniti! Srećan ti rođendan, ljubavi!
 9. Daješ mi razlog da se ujutro probudim i još tisuću da te volim nakon toga. Sretan rođendan!
 10. Moje srce će uvek kucati za tebe! Srećan rođendan, medeni moj!

ljubavne poruke za rođendan

 1. Nadam se da će ovaj rođendan biti savršen baš kao što si i ti!
 2. Želim ti predivan rođendan! Na ovaj poseban dan ne samo da ćeš dobiti puno poklona, već ćeš dobiti i svaki mogući komadić moje ljubavi! Volim te!
 3. Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!!
 4. Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce svi andjeli znati koliko mi znacis…
 5. Tražim adekvatne reči koje mogu bar na tren da iskažu ono što osećam prema tebi. Naravno njih nije još niko izmisio. Nema veze, ti znaš da čitaš moje misli. Srećan rođendan dragi.
 6. Ljubavi moja volim te najviše na svet i šaljem ti srce za rođendan u paketu!
 7. Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao što si ti! Srećan rođendan.
 8. Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rodjendan.
 9. Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan ljubavi moja.
 10. Toliko sam srećan što si izabrala da ovaj poseban dan podeliš sa mnom. Hvala ti za sve i mnogo te volim! Srećan rođendan!
 11. Zbog toga što si ti poklon u mom životu na ovaj rođendan ja ti poklanjam dar svoje ljubavi. Budi mi vesela!

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close