Dirljive čestitke za rođendan mami : Vreme koje provodim sa tobom čini me najsrećnijom osobom na svetu, činjenica da sam tvoja ćerka u meni stvara osećaj zadovoljstva. Govorim to jer znam da si ti prava i idealna osoba, bez ijedne mrlje. Želim da svoje vreme ispuniš stvarima koje su bliske tebi i tvojim interesovanjima. Draga moja majko, srećan ti rođendan!

Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donela u moj život, što si bila uz mene i kad drugi nisu. Što si me branila i kad nisam to zaslužila. Volim te najviše na svetu.

Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Srećan ti rođendan.

Dirljive čestitke za rođendan mami
Dirljive čestitke za rođendan mami

Dirljive čestitke za rođendan mami :

 • Mama, uspela si da pretvoriš ovaj crno-beli svet u šarenu bajku za mene. Hvala ti što si ispunila moj život razigranim bojama. Srećan ti rođendan!
 • Srećan rođendan, mama! To je čudo, ali sa svakom godinom izgledaš sve mlađe. Samo nastavi tako!
 • Ti si moj najbolji prijatelj i neverovatna mama u jednom! Neka svaki dan tvog života bude sjajan i srećan! Živa bila!
 • Mama, dok slaviš rođendan, samo sam ti želio reći da postoji više od trilijuna razloga zbog kojih te nikada neću prestati voljeti. Sretan rođendan, slatka mama. Neka vam uvijek bude blagoslovljen najvažniji dar života – sreća.
 • Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Srećan ti rođendan.
 • Ti si zaista posebna žena jer sve žene rađaju običnu decu, a ti si rodila legendu! Srećan rođendan! J
 • Iako mi nisi mogla dati neki recept kako da počnem da se snalazim i da živim sam, rekla si da se na tebe mogu uvek osloniti, i da će tvoj zagrljaj ostati otvoren kada poželim da se vratim!Svaki je tvoj savet beskrajno važan, svaki tvoj osmeh snažno svetlo koje me vodi i kada je okolo onaj najcrnji i najdublji strašni mrak!Srećan rođendan majko draga, neka te sreća prati sve dok svet postoji!
 • Srećan rođendan mila mama, nikad da ne budeš sama,uvek se možeš u zagrljaj vratiti svojoj deci i stariti bezbrižno sa nama!
 • Hvala ti, samo to mogu reći, nemam ni jedne pametnije reči, osim da ti kažem koliko te volim svakoga dana, i koliko si za mene posebna i jedina osoba na svetu kojoj mogu da verujem i da se u nju uzdam!Srećan rođendan mama, voli te tvoj sin, od koga si stvorila čoveka, ispravnog i poštenog!
 • Neka svaki tvoj dan počne osmehom, i neka sa osmehom utoneš u najlepše snove!Majka se voli neizmerno i iz sveg srca, i ja tebe tako volim svakoga dana od kada znam za sebe!Srećan rođendan mama, najdivnija i najbolja osobo koju sam ikada imala u svom životu!
 • Toliko si uvek bila skromna i požrtvovana, nesebična u davanju nama, i ostani uvek tako dobra i plemenita osoba, na koju možemo da se ugledamo dok stasavamo u zrele ljude!Srećan rođendan mama, vole te najviše tvoja deca, ti si naš ponos i najveća sreća!
 • Život je stvoren za radost i sreću, želim ti da osetiš kako je lepo živeti i da u toj beskrajnoj igri dodirneš svoju sreću. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 • Shvatio sam da uopšte nije teško biti najbolji, jer sam taj epitet „naj naj“, imao od koga i da nasledim! Najbolja me žena rodila i odgajila, da postanem ovo što sam danas, i čime se uvek i neizmerno ponosim! Moja si najveća podrška i snaga dok je večnosti i života! Hvala ti, i srećan ti rođendan najdraža majko!
 • Kada zamisliš beskonačnu sreću i ljubav, ja ti želim toliko, ali još beskonačno mnogo više puta, svakoga trenutka i svakoga pređenog koraka! Hvala ti za brigu i nežnost, hvala ti za vaspitanje i moralne vrednosti kojima si me naučila! Ponosna sam što se baš ti zoveš mojom majkom, i želim ti svu sreću koja se može nekome poželeti! Srećan rođendan najdivnijoj mami na svetu!

Cestitke za mamin rođendan

 1. Nikada mi nisi dala uputstvo kako treba da živim život! Pokazala si mi samo i jednostavno da se uvek na tebe mogu osloniti i da ne treba ničega da se bojim! Zbog toga ti još jednom hvala, i zato te još više volim! Srećan rođendan najdražoj i najboljoj majci na svetu!
 2. Mada se nekada čestitke majci za rođendan, mogu “prepisati” iz brojnih kapitalnih dela, a mnoga su od njih pisala o majkama, ipak je njoj recimo i najdraže kada vi sami za njen poseban dan ipak i osmislite stih, iako niste za to ni malo talentovani, majka to neće da primeti, i misliće da ste baš vi taj najbolji i najtalentovaniji pesnik na svetu.
 3. Svakako se majka neće naljutiti i kada joj se rođendan čestita nekom šaljivom i nekad duhovitom porukom, ali je možda ipak aslužila malo nežnosti i iskrenih emocija, pre nego neke šale, barem za svoj najvažniji dan, jer nije zaludan i pogrešan vanvremenski citat da „jedna je mati“, i to ipak i svako shvati pre ili kasnije, i nikada za života to više ne zaboravi.
 4. Odaberite poruku koju želite da pošaljete, te zatim odaberite i servis ( Whatsapp, Viber, Messenger ili Telegram ) i pošaljite posebnu poruku mami za rođendan.
 5. Najdraža moja mama, ovu ti čestitku pišem sada sama,Iako pesama ima puno, koje govore o majčinskoj dobroti,Za tebe je svaka nekako malo, nije ni približna tvojoj divoti,Zato ti zdravlja želim pre svega, kao i osmeha punu vreću,Želim ti nežnost i divne dane, i naravno platu makar malo veću!A i kada novca čovek ima, njime ne može kupiti sreću, pa nemoj nikada da se sekiraš,Ti si naše najveće blago, uživaj bezbrižna u životu, sve što i zaželiš nek ti je drago!Srećan rođendan mama, voli te tvoja mezimica, koja danas ne skida osmeh sa svoga lica!
 6. Kao neizostavna se nameće potreba da se na kratak i efektan način, vrlo i klasičnom porukom, prepunom emocija i iskrenosti, uputi čestitka za rođendan ženi koja je za vas tu od vašeg prvog udaha, do vašeg najvećeg postignuća i sreće, te su neki od takvih primera navedeni i u redovima koji slede.
 7. Mnoge stvari su se promenile tokom godina, ali ti si i dalje ona ista divna osoba kakva si oduvek bila. Srećan rođendan mama!
 8. Za rođendan tebi mati, evo spremam buket ruža,I želim ti da ti sreću, zdravlje i ljubav život uvek pruža,Hvala što si bila draga, mila i najbolja na svetu,Nadam se da ću jednom biti i ja, tako dobra majka svome detetu!Srećan rođendan najdraža mama, da si uvek srećna i radost da deliš sa nama!
 9. Bez tebe moj život nije potpun, ti si sastavni deo mog života, ti si ono bez čega ne mogu da funkcionišem. Draga moja mati, ti si sve što imam na ovome svetu i tvoju ne bi menjao ni za šta. Drago mi je što sa tobom provodim ove dane i neka ti ovaj rođendan donese puno sreće, zdravlja i lepog raspoloženja. Neka ti je srećan rođendan!
 10. Ostani uvek mlada, ostani kakva si bila, da te svako pamti kao i ja,Kada si nasmejana, srećna i mila, kako si vešto sve brige krila, nikada grube reči nisi rekla,Meni si davala i meni priuštila, sve što želim a ti si sa mukom stekla!Šta da ti kažem, šta da ti poželim, osim da zagrljaj sa tobom podelim, da čuješ da srce moje samo za tebe bije,Ti si za mene dala, ono što niko nikada nije, ti si moje najveće blago, ono najbolje i najmilije!

Najlepse cestitke za mamin rođendan

 1. Duboku u mom srcu leži ljubav prema tebi, iskrena i čista. Tvoja roditeljska ljubav oduvek je bila za mene pravi raj. Ništa ne postoji lepše od toga, voleo bih da naš odnos bude uvek ovakav. Želim ti sve najbolje, puno sreće, radosti i zdravlja, najbolja moja majko. Neka ti je srećan rođendan!
 2. Zabavite se danas i zaboravite na svoje probleme. Stvari postaju bolje kada se vaše misli poboljšaju. Izuzetna je snaga u pozitivnom razmišljanju. Sretan rođendan.
 3. Mila moja majko, želim da osmeh nikada ne silazi sa tvog lica, neka radost pronađe dom u tvojoj duši. Kada si ti srećna, onda sam i ja srećan. Tvoj sin je tu da te uvek štiti i brani i nikada neću dozvoliti da senka nečeg loše padne na tebe. Želim da znaš da te tvoj sin puno voli, bez tebe moj život bi bio poput neke praznine. Iskreno ti se zahvaljujem na svemu, želim ti sve najbolje u budućnosti. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 4. Mama, znam da prolaziš kroz neke izazove, ali samo želim da znaš da se mnoge uspješne priče rađaju iz vrlo teških vremena poput ove. Proći ćete kroz ovo i vaše srce će vas preplaviti srećom.
 5. Ti si toliko toga zaslužila na ovaj poseban dan, pa mi je žao što ćeš morati da se zadovoljiš samo sa mnogo zagrljaja i poljubaca. Srećan rođendan, mama!
 6. Kao što si mi uvek i govorila, nisu potrebne velike reči, samo su važna velika dela! Zato želim da ti kažem, da ti rečima ne mogu iskazati svu ljubav i sreću koju u srcu imam za tebe, ali da uvek kada je potrebno budeš sigurna da imaš oslonac i podršku u svom sinu, kao što ga je on uvek nalazio u tvom zagrljaju! Srećan rođendan najdraža majko!
 7. Sve će jednom proći i postati pepeo i dim,Ti ćeš naša mila majko ostati najlepši zrak sunca i najsjajnija zvezda,Neka te ne plaše godine koje lete, kao i mi što smo odleteli iz gnezda,Mi znamo koliko ti nas voliš i koliko toga si nam dala,Neka ti makar osmeh na lice sada izmami, ova naša čestitka mala!Srećan rođendan majko mila, srećna i radosna i zdrava nam bila!
 8. Mila moja majko, od prvog trenutka kada sam ugledala svetlo dana i kada sam ugledala tvoje milo lice, znala sam da te puno volim i da si ti veoma draga meni. Zaista ti si osoba koja je moj život učinila posebnim, ti si me naučila da uvek budem nežna i osećajna, ti si jedina koja je zaslužna za moje veliko srce. Uvek si govorila da treba da budem obzirna i pažljiva i da nikada ne treba da činim ljude tužnim. Dobro pamtim sve tvoje reči, one su osnova moje ličnosti, one su me vaspitale i napravile od mene pravu i osećajnu ženu. Želim ti reći da si ti majka koju bih svako poželeo za sebe, ti si jedna dobra, plemenita i osećajna osoba. Znaj da te tvoja ćerka voli najviše na svetu, od srca ti želim srećan rođendan!
 9. Mnogo želja, premalo mesta, mnogo ljubavi, a poruka tesna. Mnogo osećaja, a reči su malo, previše je toga da bi ovde stalo: Sretan rođendan!
 10. Malo je reči koje mogu da iskažu svu moju sreću i zahvalnost što si ti moja majka, što si ti najdivnija osoba koju poznajem i koja je celu sebe uložila u mene i moju radost i odrastanje! Hvala ti majko, neka ti svaki dan počne i završi se sa osmehom, zahvalnost koju imam je malo, ljubav koju ti želim je večna! Voli te tvoja ćerka, srećan ti rođendan!
 11. Mama, u životu ti si moj pojas za spasavanje. Bez obzira koliko se loše osećao i koliko neprijatnih situacija iskusio, ti si uvek bila tu. Uvek me razumeš, podržavaš i teši. Srećan rođendan!
 12. Potrebna je posebna i nesvakidašnja ljubav da bi se neko žrtvovao za nekog drugog, a to je samo majčina ljubav. Hvala ti što si se žrtvovala, da bih ja bio srećan. Ti si apsolutno najbolja, mama! Srećan ti rođendan!
 13. Hvala što si mi pružila podršku kada mi je bila potrebna i dala mi nadu kada sam bio beznadežan. Tvoja vera u mene pomogla mi je da stojim čvrsto na tlu života. Ti si neprocenjiva za mene. Srećan rođendan!

Lijepe cestitke za mamu

 1. Srećan ti rođendan mila naša mati, koliko nam značiš to ćeš valjda znati,Ne želimo nikada da tvoje srce pati, ni suze niti gorka tuga da ti budu gosti,Za sve naše gluposti i za brojne mane, ti nama oprosti, otpiši na detinje dane,Živi u sreći i zdravlju i kada noć padne i kada jutro svane, volimo te zauvek.
 2. Ti si bila i ostala moj anđeo čuvar, koji me podizao kada padnem, i koji mi je davao još veća krila kada sam letela od sreće! Hvala za sve, ežlim da znaš da je moja ljubav prema tebi veća od bilo koje reči koju sada pišem, i da te svakim danom i volim i poštujem još više! Srećan rođendan mama!
 3. Naravno, nekada nije uopšte potrebno kazati bilo šta, jer majka sve zna i sve razume u pogledu i otkucaju srca svog deteta, ali su odličan izbor u svakoj prilici i posebno za mamin rođendan, one klasične i univerzalne, unikatne i jedinstvene želje i čestitke, kojima se iskazuju najdublja i lepa osećanja, te i sva ona ljubav koja u nama postoji, koju prema majci osećamo, i koja je mali znak pažnje kojim želimo da joj uzvratimo za sve što je za nas učinila.
 4. Ovo je tvoj poseban dan, mama. Nadam se da ste ga proslavili znajući da postoji mnogo ljudi koji su sretni i zadovoljni s manje od onoga s čime ste blagoslovljeni. Nikad ne prestanite brojati svoje blagoslove! Sretan rođendan!
 5. “Najsnažniji nisu oni ljudi, koji pokazuju svoju snagu pred nama, već ono koji dobijaju bitke, o kojima mi ništa ne znamo!”Takva si i ti majko, uvek si me volela i borila se za mene ćutke, bez reči i bez posustajanja,Zato si najvrednija osoba na svetu za mene, najvrednija si moje ljubavi i poštovanja.Srećan rođendan, volim te neizmerno, ali prećutaću jer znam da i moje ćutanje razumeš jer je moje srce puno ljubavi samo za tebe.
 6. Ja da sam nešto važniji ja bih dodelio jednu posebnu nagradu za svaku majku!Za sve neprospavane noći, za sve suze i brige, za svaku reč podrške i utehe koje si mi uputila!Hvala ti majko, srećna i zdrava bila, i slavila još sto godina!Srećan rođendan mama od tvog sina, koji te voli jer si jedinstvena i posebna!
 7. Za moje je sve želje i misli, poruka ova malo tesna,Koliko ti ljubavi i sreće želim, ovde zaista nema dosta mesta,Zato te sada u zagrljaj zovem, i želim da ispuniš sve svoje snove,Da te kroz život sva sreća prati, zdrava mi bila najdraža mati!Srećan rođendan mama, da nikada ne budfeš tužna i sama,Uteha i radost ja sam tvoja, volim te koliko beskonačnost ima broja!
 8. Srećan ti rođendan majko, toliko sam te zadužio, a mogu samo da ti vratim tako što ću da ti želim sreću i da te beskrajno volim, ali ti si znam takva, da ti je i to dovoljno, i da ćeš se postideti da ti ne bude previše nežnosti i pažnje, koju si navikla da nesebično daješ, a ne da je od drugih dobiješ.
 9. Želeći najljepšoj i najmilijoj majci u svemiru super duper sretan rođendan ispunjen neizmjernom zabavom i srećom.
 10. Mama, na ovaj važan dan želim da ti kažem da me uvek nasmeješ, da mi ispunjavaš dane radošću i da samo sa tobom plačem od sreće. Srećan rođendan!
 11. Nek je radost u tvom srcu, na licu osmeh, u domu veselje,Neka si večno mlada majko, šaljem ti poljupce i najveće želje!Srećan rođendan da te radost prati, ti ćeš uvek biti moja najmilija mati!
 12. Koliko god da smo fizički udaljeni, mama, molim vas, znajte da će moje srce uvijek tući za vas jer ste njegova kraljica. Hvala vam za svu ljubav i brigu koju ste mi pružili od uvođenja u ovaj svijet. Sretan rođendan.
 13. Mila moja majko, kada mi je bilo najteže pružila si mi utehu i poklonila nekoliko nežnih reči od čije topline se sve može istopiti. Otkad znam za sebe ti predstavljaš centralni deo mog života i želim ti reći da sam veoma vezan za tebe. Ne mogu zamisliti jedan dan proveden bez tebe, jednostavno, bez tebe je sve prazno. Želim da znaš da si ti za mene najbolja majka, neka ti je srećan rođendan!
 14. Nema mesta za sve moje lepe želje i za sve reči koje bih ti rekla, a koje imam u srcu od kada si me rodila i uvek želela za mene samo najbolje!Samo ti mogu reći da te najviše volim, i da želim da svaki svoj dan ispuniš srećom i osmesima, i ja ću ti u tome rado pomoći!Srećan rođendan mama, tvoja ćerka nikada neće dopustiti da budeš tužna ili sama!
 15. Slanje toplih rođendanskih želja najzanimljivoj i brižnijoj majci na svijetu. Ugodan dan, mama.
 16. I kada ti je teško, nemoj da plačeš, slobodno reci sve svojoj ćeri, uvek ću biti tu da te saslušam i pomognem. To je moja dužnost, kao što ti brineš o meni, tako ja želim da ti uzvratim ljubav. Ljubav znači sreća, ljubav je nešto što uzdiže ljude i daje im moć. Neka ljubav vlada tvojom dušom i neka te odvede u svoje raskošno carstvo. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 17. Draga moja majko, dobro pamtim svaku tvoju reč, svaki tvoj savet, sve što si mi rekla od neprocenjive je vrednosti. Svaka tvoja reč nosi sa sobom ogromnu dozu mudrosti, al i realnosti, ali najvažnije je da kroz svaku tvoju reč protiče ljubav koja obasjava sve nas poput sunca. Došao je dan kada slavimo tvoj rođendan, svi smo presrećni i naša srca su prepuna. Neka ti svaki dan bude poput ovoga i neka večiti plamen ljubavi zauvek greje tvoje srce. Srećan ti rođendan!
 18. Drago mi je što kraj sebe imam majku na koju uvek mogu da računam i koja mi je saveznik u svakoj prilici. U tebe imam potpuno poverenje, jer si ti osoba koja iskreno voli i koja svoje odluke donosi srcem. Puno te volim, ti si za mene najbolja majka na čitavoj planeti. Neka ti se sve želje ispune, srećan rođendan!
 19. Mama, svake godine osvajaš nagradu “najbolja majka na svetu”. Niko te ne može zameniti u mom srcu. Ti si najvažnija žena u mom životu. Srećan rođendan!
 20. Sretan rođendan mama. Neka proslavite još puno rođendana u sreći i dobrom zdravlju.
 21. Ti si prava žena i uzor za mene. Tvoja ženstvenost, razumevanje i briga nemaju kraja. Svako ti se može poveriti i uvek se trudiš da razveseliš ljude. Srećan ti rođendan, draga moja mama! Pred tobom su mnoge godine sreće!
 22. Moja mila mati, sada molim te shvati i ove reči prihvati kao nužnu istinu,Ja tebe najviše volim, jer si bila uvek uz mene i naučila me života suštinu,Pa i kada nisam blizu, i tvoje srce za mene brine,Pa i kada ti u očima vidim jasno kroz suze – “gde li si sada, mili moj sine”,Ja sam uvek tu da te čuvam, kako si uvek i ti mene, da si mi živa još stotinu leta, da stvaraš nove uspomene.Srećan rođendan najmilija mati, koliko te jako volim niko neće moći to da shvati.
 23. Ne znate šta da kažete mami na rođendan? Pogledajte rođendanske čestitke i poruke koje smo pripremili za vas. One vam mogu pomoći da prenesete svoju zahvalnost i svoju ljubav.
 24. Srećan rođendan, mama! Danas sam odlučio da učinim tvoj dan posebnim i uspeo sam da stavim sve svećice na tortu. Uživaj!
 25. Mama, ti i ja smo možda udaljene nekoliko milja na vašem Velikom danu, ali znajte da ste uvijek ovdje sa mnom. Volim te. Sretan rođendan.
 26. Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, puno te tvoj sin voli, a za ostale nek te uvo boli. SREEEEĆAAAN ROĐEEEENDAAAN…
 27. Srećan ti rođendan, najdraža majko, da ti svaki trenutak bude kao iz mašte i da nastaviš da sanjaš i da maštaš svaki trenutak svoga života,Jer si i sama rekla u snovima je stvarnost kao tajna, a u maštanjima je sama smisao života.
 28. Vremena su teška, ali Bog je uvijek s nama i vidimo se kroz vas. Dati će vam snage i hrabrosti da podnesete ova neugodna vremena. Sretan rođendan.
 29. Draga moja mama, čestitku ti pišem sama. Želim ti zdravlje i sreću i platu bar malo veću. Sretan ti rođendan.
 30. Danas je vaš Veliki dan, mama, i vrijeme je da se veselite. Baci sve svoje nevolje na Boga, jer On brine i nikada te neće napustiti. Uživajte u ovom prekrasnom danu do maksimuma. Sretan rođendan.

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close