Čestitke za rodjendan sestri : Znaš da si baš ostarila, kada počneš da se budiš vikendom,U ono vreme u koje si nekada ranije tek išla na spavanje iz noćnog provoda.No, nema veze, ti ćeš za mene uvek ostati lepa i mlada, kao i do sada!Srećan rođendan, volim te sestrice draga!

Na vaš poseban dan, želim vam samo osmehe i radost. Neka svaki minut tvog života ispunim srećom i neka ovaj rođendan bude savršen za tebe!

Kad god sam izgubljen ili uplašen, znam da te uvijek mogu pozvati, a ti ćeš me uhvatiti za ruku i pokazati mi put. Sretan rodjendan mojoj sestri koja me nikad ne iznevjeri i samo me podiže.

Čestitke za rodjendan sestri
Čestitke za rodjendan sestri

Čestitke za rodjendan sestri

 • Sretan rođendan nekome ko mi je na previše načina obogatio život: mojoj neverovatnoj sestri. Tako mi je drago što imam sestru koja moje dane uvijek ispunjava trenucima razdraganosti.
 • Ti si neverovatna, potpuno izuzetna i najbolja sestra na svetu! Za tebe imam posebnu rođendansku želju koju ću ti šapnuti kada se vidimo! Srećan ti rođoš!
 • Kada bih mogao da biram koga da najviše volim na svetu, to bi bila ti, moja njslađa mlađa setrice!Voli te stariji brat i želi ti srećan rođendan, uz obećanje da će uvek da te čuva i da pazi na tebe!
 • Sretan rođendan sestri koja tako graciozno stari, jer je blagoslovljena mlađom sestrom / bratom poput mene koji joj nisu dovoljno smetali. Nema na čemu, Sis.
 • Znanost se toliko poboljšala da kažu da sada starije sestre mogu čak i mlađu braću vidjeti kao stvarnu odraslu osobu! Sretan rođendan, čudo od nauke!
 • Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan!

cestitka sestri za rođendan

 1. Draga sestro, htio sam vam zavidjeti na svakoj pažnji i poklonima koje dobivate danas dok se nisam sjetila da paket dolazi i s nekim borama na licu. Sretan rođendan.
 2. Tako sam zahvalna što ste mi sestra. Ne mogu ni pojmiti kako bi se moj život odvijao bez tebe. Doneli ste mi neopisivu sreću u životu.
 3. Sretan rođendan mojoj maloj sestri koja je godinama bila prekrasna kombinacija junaka i negativca. Uživaj u svom danu, moj dragi negativcu / junaku.
 4. Sretan rođendan, velike sise. Gledajući šumu svijeća na vašoj rođendanskoj torti, mislim da će jedini način da ih ugasimo biti uz pomoć gargantuanskih alata za gašenje požara. Ugodan dan.
 5. Draga sestro, nadam se da znaš da mi značiš svijet. Hvala vam što ste me spasili i brinuli o meni. Sretan rođendan!
 6. Ne postoji reč koja bi tebe definisala i zaista realno opisala, nekome si deo sveta za mene si ceo svet samo ti!Srećan rođendan najdražoj sestri na svetu, voli te i uvek čuva tvoj brat!
 7. Imati sestru je kao biti blagoslovljen sa dva od svega. Dva ormara, dva kompleta šminke i dva srca koja su uvijek povezana. Hvala što uvijek dijelite svoje stvari sa mnom, čak i kada to niste htjeli. Sretan rođendan!
 8. Puno volim seku svoju,Zajedno smo u svakom boju,Zajedno se borimo, zajedno živimo,Našoj sličnosti se uvek divimo.Pored svega, volim te puno,Sele moja, života mog kruno,Želim da u srcu imaš čitavu planetu,Volim te sestro najviše na svetu.
 9. Bez tebe bio bih čovek koji nema nikoga sa kim bi mogao da deli svoj život i svoju sudbinu. Bez tebe bio bih sam na ovome svetu i moje srce bilo bi ranjivo i prepuno tuge. Ti si vedrija strana moga života, ti si u mojoj životnoj knjizi stranica na kojoj su ispisane najlepše i najčarobnije reči, jednostavno, u mom životu ti si nešto najlepše i najbolje. Što god da kažem sve reči su suvišne, ali, jednostavno, moram reći da te volim najviše na svetu.

čestitke za rođendan sestri od sestre

 1. Neka te sjajne zvezde u svakoj tami prate,Ti dobro znaš da ne mogu godine da se vrate,Ali nemoj da žališ ni za jednim trenutkom,
 2. Živi “punim plućima” i uvek se snađi, ako ti šta ustreba, tu sam blizu tebe, ne brini za mene, misli sad na sebe.Srećan rođendan sestro mila, uvek mi zdrava i radosna bila!
 3. Osjećam se sretno što imam tako cool osobu poput tebe kao sestru. Šaljem zagrljaje i poljupce svojoj mlađoj sestri na njen rođendan!
 4. Za najbolju, najdivniju, najljubazniju sestru na svetu dižem ovu čašu! Srećan ti rođendan i neka ti je svaki dan ispunjen smehom!
 5. Ti si osoba koju držim najbliže svom srcu. Ne postoji niko na svetu do koga mi je stalo više od tebe. Želim vam divan dan danas. Sretan rođendan!
 6. Srećan rođendan nekome ko je doneo samo radost i ljubav u moj život – mojoj sestri. Nadam se da će ti ovaj poseban dan doneti sve što želiš jer to zaslužuješ u potpunosti!
 7. Lijepo je što odrastaš mlađa sestra. Najljepše želje i sretan rođendan!

mudre čestitke za rođendan sestri

 1. Sestro moja, moja mezimice, kada rukama dodirnem tvoje nežne obraze tada znam zbog čega živim, tada znam da u životu nisam usamljen i bespomoćan. Ti si moj štit od usamljenosti i nemoći, ti si moje sunce milo i učiniću sve što treba da tvoja sreća poraste sve do neba. Neka ti ovaj dan pruži sve ono o čemu si dugo maštala, želim ti da doživiš i osetiš najlepše čarolije. Neka ti je srećan rodjendan!
 2. Sestra je neko ko se nikada neće naljutiti, pa čak i onda kada šale budu malo “preterane”, i kada su u drugim prilikama one možda preterano neozbiljne, mogu se ipak zbog stepena bliskosti baš i uputiti kao takve za rođendan kako mlađoj, tako pak i starijoj sestri, a neki od primera slede pak u nastavku ovog našeg teksta.
 3. Tako mi je drago što imam briljantnu sestru kao što si ti, iako ne brojim – uvijek si sve bolja. Sretan rođendan.
 4. Najbolje želje za godinu punu velikih mogućnosti i sreće na svakom koraku!
 5. Od tebe sam naučio dosta toga u životu, ti si malo starija od mene i oduvek si bila moj uzor. Ti si bila dobra i mirna devojčica, a ja sam bio mali nestašni dečak koji ti je puno smetao i koji ti je dosta pravio problema. Ali, moram priznati da si me i tada volela i da si uvek bila fer i korektna prema meni i zbog toga ću te i ja uvek voleti i poštovati. Ljubi te puno tvoj mili brat.
 6. Ne brini jer ja sam tu da za tebe brinem, uvek možeš da računaš da ću da te posavetujem i utešim, da ću biti tu i da sa tobom pogrešim, da prebolimo sve bolesti, i da se na kraju zagrlimo jer zaista najveća se ljubav daje samo sestri!Srećan rođendan sestro draga, ti si moja radost i uteha i snaga!
 7. Prilično si drugačiji od mene, ali si mi najbliži srcu. Hvala ti što si jedina osoba koja vidi veličinu u meni! Sretan rođendan!
 8. Udaljenost između nas daje mi još jedan razlog da vas ljubim i njegujem još više, draga moja sestro. Sretan rođendan.
 9. Ja znam da me voliš kao što ja tebe volim! Ali ipak moraš da priznaš da si svesna da te ja volim malo više, učini mi još samo toliko malo, kada si mi već dala najviše i najbolje u životu, i naučila me da cenim sreću, male stvari, ljubav i dobrotu! Volim te i hvala ti na svemu! Tvoja malo mlađa sestra!

mojoj sestri čestitke za rođendan sestri od sestre

 1. Hajde da proslavimo tvoj rođendan tako što ćemo obećati da ćemo uvek biti jedna uz drugu, bez obzira na to šta se dešava! Srećan rođendan, sestro!
 2. Vi ste moja inspiracija od prvog dana i tako ćete ostati čitav život! Sretan rođendan! Zabavite se danas, draga sestro-žulj!
 3. Pozdrav od najvećeg obožavatelja za vaš rođendan. Uvijek ćeš biti moj broj 1.
 4. Želim ti sretan rođendan, sestro! Stavimo pauzu na naše dnevne sporove za taj dan i provedimo se sjajno zajedno! Mnogo ljubavi!
 5. Želim čestitati rođendan najsretnijoj i najpametnijoj sestri u cijelom svemiru.
 6. Sretan rođendan najljepšoj i ujedno najpodlijoj sestri na svijetu. Samo vi možete djelovati u oba smjera tako savršeno.
 7. U kaleidoskopu mog života oblikujete najljepše uzorke s najviše vibrantan boje. Sretan rođendan, seko.

poruka sestri za rođendan

 1. Seko moja mila i draga, želim ti reći nešto lepo, nešto što će izazvati osmeh na tvom licu, nešto što će probuditi sreću u tebi. Želim ti reći da si ti osoba koja me veoma dobro poznaje i pred kojom nemam nijednu tajnu, želim ti reći da si ti deo mene i da te volim više od svega što postoji. Prema tebi ne mogu gajiti nijedno drugo osećanje sem ljubavi, moja bratska ljubav će uvek biti uz tebe i uvek će biti tvoja podrška i pružaće ti sve što poželiš.
 2. Šaljem čestitku od pola metra, rođendan slavi moja sestra. Želim ti svu sreću ovoga sveta, da imaš sve što poželiš, i malo meni udeliš. Sretan rođendan seko.
 3. Ti si razlog zbog kojeg su moji dječji dani bili tako živopisni, a ja sam se tako zabavljala. Hvala vam na svim tim divnim uspomenama. Sretan rođendan, sis.
 4. Dodali ste izvrsnost u moj život time što ste mi bili odličan prijatelj. Ništa ne može biti bolje od pronalaska a najbolji prijatelj u sestri! Sretan rođendan!
 5. Ten moje sestre je bijel poput peruti na glavi. Sretan rođendan, Snjeguljice!
 6. Niti jedno od nas nije savršeno, ali naše nas nesavršenosti čine slatkom braćom i sestrama kakvi jesmo. Sretan rođendan.
 7. Draga mala sestro. Iako se svađamo kao mačka i miš oko sitnica ja ću ti uvijek dati svoje. Jer ti si moje srce. Srecan rodjendan, duso.
 8. Seko, uvijek si bila tu za mene. Na tvoj rođendan samo želim reći hvala, volim te i sve što trebaš tvoje je. Sretan rođendan!
 9. Moja draga sestro, na ovaj poseban dan želim da imaš uzbudljiv život pun velikih otkrića i radosnih iznenađenja! Srećan ti rođendanko!
 10. Možda si moja mlađa sestra; ne znači da nećete uspjeti moja ljubav. Volim te svim svojim srcem. Sretan rođendan moja slatka sestrice.
 11. Hvala što ste sjajna sestra i razumijete me, iako vas nikada nisam baš razumjela. Sretan rođendan.
 12. Sestrice moja, dušo moja,Ti si lepa poput duginih boja,Ti si moja mala maza, srce moje,Za tebe bih dao sve svoje.Ti si moja sestra jedina,Nežna, poput belog krina,Ti si draga biću mom,Bez tebe prazan je naš dom.
 13. Želim vam život pun čuda, radosti i napretka. Jako mi je lako jer uvijek želim najbolje za svoju divnu sestru. Sretan rođendan.
 14. Sretan rođendan, draga sestro! Sve se osjećate ugodno. Uvijek želim da se svi vaši snovi ostvare. Uživajte u svom danu punim plućima!
 15. Hvala ti što si najbrižnija sestra cijelog svijeta! Želim ti srećan rođendan, draga sestro!
 16. Od danas je vrag odneo šalu, ja više nemam sestricu malu, sve najbolje želim ti ja seko moja najdraža. Sretan rođendan.
 17. Pronađi za sebe najveću radost, i smatraj je svojim “tajnim kutkom”.

originalne čestitke za rođendan sestri

 1. Sjajno je imati sestru poput tebe koja će, bez obzira na to što krene po zlu u životu, uvijek biti tu da me podrži i zaštiti. Sretan rođendan draga!
 2. Vi ste dobra osoba, divan prijatelj i neverovatna sestra. Svijet je bolje mjesto jer ste vi u njemu. Sretan rođendan mojoj najdražoj sestri koja uvijek unosi radost i smijeh u moj život.
 3. Hej sestro, nadam se da možete ugasiti sve svijeće na vašoj rođendanskoj torti bez propadanja. Pa, ne brinite, pozvao sam hitnu pomoć za svaki slučaj. Sretan rođendan i divan dan.
 4. Sis, uvijek sam cijenio svaki savjet i primjenjivao ih u svom životu. Pomogli ste mi da postanem odgovoran za porodicu. Sretan rođendan. “Rođendanske želje za sestru”
 5. Hvala ti što si mi jedan i jedini najbolji prijatelj. Sretan rođendan, sestro! “Rođendanske želje za sestru”
 6. Neka se svi vaši dugo njegovani snovi ostvare na današnji dan. Jedva čekam da te danas zagrlim. Sretan rođendan!
 7. Draga mala sestro, čini se da postaješ starija. Nadam se da ćemo nastaviti dijeliti ovu čvrstu vezu između nas kroz život.
 8. Ti si neko ko se nikada ne ljuti i ko uvek zna da me savršeno razume, da se sa mnom smeje i raduje i da za mene čini i one najluđe stvari!Volim te i želim ti srećan rođendan, najdraža moja sestrice!
 9. Niko ne može izliječiti moje bolove i obradovati me zagrljajem poput tebe. Hvala mojoj sestri što je uvijek bila oko mene. Dozvolite mi da vas zagrlim još jednom na ovaj poseban dan vašeg života. Sretan rođendan.
 10. Neverovatna ste sestra. Ne samo da me uvijek obasipate ljubavlju, već me volite onakvu kakva jesam. Hvala ti što me nikad nisi osuđivao i samo volio. Tako sam zahvalna.
 11. Vi ste najdragocjeniji pokloni koje sam dobio od svoje porodice. Zaslužili ste veliko slavlje za ovaj dan! Sretan rođendan mojoj neverovatnoj sestri!
 12. Želim da vam svaki dan učinim jednako posebnim kao danas. Neka vaš život bude ispunjen bezbroj sreće! Čestitam vam vrlo topao rođendan! “Rođendanske želje za sestru”
 13. Ne sjećam se točno datuma rođenja ljudi, ali znam da svi postajemo stariji svakim danom. Pa, šta je posebno u ovom danu?
 14. Hej sestro, ne kažem ti to uvijek, ali zaista sam sretna što te imam u svom životu. Sretan rođendan, hvala što ste rođeni!
 15. Na ovoj stranici ćete pronaći više desetina lepih čestitki i ideja za poruku koju želite da ostavite svojoj sestri na ovaj značajan datum.
 16. Pišem i brišem sitna slova, ova je poruka za mene radost nova,Danas je osobi koju najviše volim, rođendan divan i ja se samo molim,Da uvek bude nasmejana i srećna, moja je ljubav za sestru večna, i lepa i uvek sveža,Ko kiša prolećna, budi mi sestro mila uvek radosna i srećna!Srećan rođendan sestrice draga, moja si najveća radost i snaga!
 17. Drage sestre, nemojte se previše loše starati. Barem jedna od prednosti starosti je to što dolazi s više mudrosti. Sretan rođendan, dragi mudri.
 18. I jedno parče torte možeš jesti, ali više nemoj jer će ti presesti,Kad se uz godine i kilogrami zbroje!Ma šalim se i volim te najdraže sestrino, i malo pile moje!
 19. Iako si od mene puno starija, i već ti se pojavljuju i prve bore,Ja tebe najviše na svetu volim sestro moja i najdraži stvore!Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu!

najljepše čestitke za rođendan sestri

 1. Sestre ne dijele samo odjeću i pribor, već dijele i zajednički život. Sretan rođendan!
 2. Niste stariji od mene, ali sigurno ste ljepši od mene. Voljela bih da tako lijepo znam tajnu starenja. Sretan rođendan!
 3. Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje vam može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da. Želim ti srećan rodjendan!
 4. Da imam još jednu šansu da izaberem sestru, izabrao bih te svaki put jer si najbolja i nezamenjljiva! Srećan ti rođendan, srećo moja!
 5. Sretan rođendan, sestro. Tako si posebna u mom životu, ne samo zato što si mi draga sestra, već i što si mi jedna od najboljih prijateljica. Bez tebe ne bih stigao ovako daleko.
 6. Nema tog stiha i te želje koji mogu da opišu koliko sreće ti želim! Volim te najviše na svetu, sestro moja! Srećan ti rođendan!
 7. Kada pogledam tebe, ja želim da vidim sebe kao tako savršeno biće,Ali danas je tvoj rođendan pa nam sipaj piće, i dodaj jedno parče torte,Mi smo brat i sestra i volećemo se do stote, dok se budemo sećali jedno drugom imena,Ti si meni najbolja, ona savršena i jedina najdraža osoba koja postoji!Srećan rođendan sestri od brata, volim te svakog minuta i sata!
 8. Neki kažu da su želje za zvijezdama, ali i ja mogu poželjeti vama jer znam da ste već postali zvijezda u mom životu. Sretan rođendan, sestro.
 9. Lepo je što imam nekoga ko me bezrezervno voli i podržava i ko za svaku moju grešku ume da pronađe opravdanje!Hvala ti što si tako divna osoba i ostani najbolja sestra zauvek!Srećan rođendan mojoj straijoj sestri, voli te tvoj brat!
 10. Ljudi kažu da je moguće izabrati svoje prijatelje među mnogima, ali ne možete birati da ste članovi svoje porodice. Ja sam, bez sumnje, najsrećniji. Sretan rođendan.
 11. Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!
 12. Iako ste mlađi, ponekad se ponašate kao da ste stariji. Ponosan sam što imam sestru poput tebe koja sve zna. Sretan rođendan. Neka te bog blagoslovi.
 13. Volim koliko se razlikuješ od mene, a da si i dalje moja sestra … Sretan rođendan moja voljena sestra!
 14. Na ovom svijetu možda postoje hiljade sestara, ali za mene ste bez ikakve sumnje najbolja sestra. Sretan rođendan!
 15. Rijedak je poklon imati sestru fenomenalno kao ti. Ti si osoba koja obavija ljude svojom toplinom, a ja sam tako srećna što sam ti sestra.

tekst sestri za rođendan

 1. Osjećam se tako sretno što je moja draga sestra moj pravi prijatelj. Sretan rođendan, najbolji ste!
 2. Sretan rođendan mojoj sestri koja se ne želi zvati stara, ali ipak želi da je poštuju jer ima pramen sijede kose u svojoj kosi.
 3. Seko moja lepa i bajna,Tvoj osmeh me raduje i veseli,Mogu ti reći da si osoba sjajna,Moje srce želi sve sa tobom da deli.
 4. Vaši prijatelji mogu ući u vaš život i otići, ali sestre će uvijek biti pored vas da vas zauvijek čine sretnima. Sretan rođendan.
 5. Sestrice moja draga, na naša vrata pokucao je jedan veseo i razdragan dan, došao je tvoj rodjendan i sa sobom doneo puno radosti i predivnih emocija. Svaki tvoj rodjendan uvek pamtim po lepom druženju i prijatnom veselju i svaki tvoj rodjendan čuvam u svojim najlepšim sećanjima. Jedino što ti ovoga dana želim, jeste da uživaš u veselju bićem celim, neka ti ovaj divan dan krasi lepota i neka te sreća prati tokom čitavog života. Srećan ti rodjendan!
 6. Draga sestro, ostavili ste mi najdragocjenije uspomene iz djetinjstva svojom ljubavlju i ljubaznošću. Neka vam rođendan bude pun nevjerojatnih trenutaka. Sretan rođendan.
 7. Kažu da kada ostariš, počneš da ispoljavaš neke znake starosti.Kao što su zaboravnost, i…ovih ostalih ne mogu da se setim.Ali naravno da nikada neću prestati da te jednako volim, čak i onda kada možda zaboravim tačan datum tvog rođendana!Voli te tvoja sestra i želi ti sve najbolje i najlepše!
 8. Kradem i kradem stvari od tebe cijele godine. Dakle, vaš rođendan je odlično vrijeme da vam date poklon i uzvratite uslugu. Sretan rođendan, draga sestro.

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close