čestitke za rođendan ženi : Sa tobom sam iznenada prestao da budem sve ono što sam bio sam, i postao sam ono što jesam sada, i shvatio sam da sam zapravo tek sada zaista srećan.Nikada bez tebe i zauvek sa tobom, to je postala moja suština i moja svrha i realnost.Volim te i želim ti srećan rođendan, da zajedno slavimo naše dane, svakoga trenutka i svakoga sata.

Ti si moja supruga, divna mama i vlasnica moga srca. Volim te oduvek i zauvek. Srećan rođendan!

Ja tebe volim i kada se smeješ i kada plačeš! Svakim danom te volim sve više, i to niko ne ume da napiše i niko ne može nikada da izbriše! Srećan ti rođendan najdraža moja, neka su ti srećne godine i dani bez broja!

čestitke za rođendan ženi
čestitke za rođendan ženi

čestitke za rođendan ženi

 • Ne može moja ljubav prema tebi da stane u jednu poruku i u jednu misao, i ne znam kako da ti kažem koliko mi značiš i da je moj žiot dobio i svrhu i smisao od kada sam tebe sreo i beznadno tebe zavoleo! Srećan rođendan najdraže moje, zvezdo moje noći i sunce moga neba!
 • “Jednostavnim ljudima, koji ne traže ništa osim mrvu duše, treba je dati celu.”Ja sam tebi dao i srce i dušu, i dajem ti sve na dlanu, jer ništa ne tražiš, a imam potrebu da ti kažem da je sve tvoje i da ja bez tebe ne postojim, i da se života bez tvog osmeha samo bojim,Ne bojim se smrti, starosti ili tuge, ali strahujem kako bi mi noći bez tebe bile beznadno duge,Kako bi moje ruke bile hladne da nemam tvoje da me greju, i kako bi nam duše bile prazne,Da nema naših pogleda punih ljubavi, i očiju koje se iskreno jedne drugima smeju.Srećan ti rođendan mila, uvek mi radosna i nasmejana bila.
 • Draga moja, želim ti sve najbolje za tvoj rođendan i obećavam ti da ću učiniti sve da te učinim srećnom. Grlim te i ljubim!
 • Hvala ti što postojiš i što si samo moja! Sve ove godine koliko te nazivam svojom ženom, shvatam koliko je ljubav posebna i divna, i koliko je neprocenjiv svaki trenutak kada se probudim i zaspim u tvom zagrljaju! Srećan rođendan, božanstvena ženo, i smislu mog postojanja!
 • Nije mi potreban Fejsbuk da me podseti na tvoj rođendan. On je zapisan duboko u mom srcu, baš kao i ljubav koju imam za tebe. Želim ti najsrećniji rođendan, srećo moja!
 • “Prava ljubav razmišlja o trenutku i o večnosti, ali nikad o trajanju.”Shvatam da sam baš sa tobom takvu ljubav i pronašao, moje si sve i zauvek.Srećan ti rođendan i volim te najviše.
 • Kada otvoriš poklone i nasmeješ se svakome od njih, osećam radost jer si ti moj najslađi poklon, pa se i ja nasmešim. Srećan rođendan!
 • Srećan ti rođendan, mila moja, i hvala što si mi pokazala šta je životna radost i sreća.Pre tebe to nisam znao ili nisam shvatao, ali ti si moje svetlo i moja tama, i drago mi je da sam te baš takvu pronašao.Volim te i srećan ti rođendan.
 • Ispunjavaš moje najcrnje dane svetlošću! Ja ću tvoj rođendan učiniti najsvetlijim danom u godini! Volim te, ženo!
 • Draga, godine su samo brojevi. Za mene, ti si zauvek mlada u srcu! Srećan rođendan!
 • Najčešće muškarci biraju za rođendanske čestitke one kratke i jednostavne izjave, koje jesu posve i emotivne, ali svakako i univerzalne i jedinstvene, pa su često u pitanju poznati citati ili stihovi, a i ne retko i neke lično osmišljene poruke kao rođendanske čestitke ženi odnosno devojci, te slede i primeri u nastavku teksta.
 • Sećaš se tvog prošlog rođendana? Rekla si da je to bio najbolji rođendan u tvom životu? To će se večeras promeniti…videćeš!

Sretan rođendan za žene

 1. Neka ti se sreća nikada ne umanjuje već samo iz tebe “zrači”, ali naša ljubav neka se sebično baš čuva u našim srcima, samo za nas dvoje.To su moje dve najlepše želje samo za tebe, srećan sam što sam te pronašao jer si jedini razlog i jedina radost u kojoj sam se tako lako snašao.Srećan ti rođendan najdraža moja.
 2. Od kada si ušla u moj život, sve mi se odjednom razdanilo! Boje su postale življe, svetlo je ušlo u moje mračne ćoškove! Srećan ti rođendan, ljubavi!
 3. Tvoje rođendansko slavlje će brzo proći, ali moja ljubav prema tebi trajaće zauvek. Srećna mi budi!
 4. Ti si žena koja je našu porodicu učinila tako jakom. Volim te i stvarno se nadam da ćeš živeti još mnogo, mnogo godina, tačno tu, pored mene! Srećan rođendan, draga suprugo!
 5. Danas je najlepši dan, za tebe rođendan za mene kao san,Jer imam tebe i jer sam presrećan, što sa tobom želje želim,Što sa tobom radost delim, od života ne treba mi više,Srce moje za tebe kuca, telo moje za tebe uspravno na olujama stoji, duša moja za tebe diše.Srećan ti rođendan draga, volim te najviše, i od više još jednom i najviše.
 6. Toliko sam srećan što te imam pored sebe na ovom dugom životnom putu. Srećan ti rođendan, ženice moja!

čestitke za rođendan ženama

 1. Ti si moja snaga i podrška. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu! Ja ću ti ih sigurno dati, a za ostale ne znam! Srećan rođendan, mila moja!
 2. Sreća je deljiva samo sa tobom i tada je potpuna i tako jednostavna. Ljubav sebično čuvamo za nas dvoje, i nikome je nećemo dati, jer vezuje naša srca u jedno.Srećan rođendan najboljoj devojci na svetu, volim te najviše i sanjam te i budan.
 3. Bolje je da ne znaš koliko te volim, jer kada bih ti rekao nekako bih stekao utisak da sam sve pokvario, ali je suština u tome da ni sam nisam svestan koliko te volim, pa ne umem da preračunavam! Srećan rođendan, srećo moja najveća i ljubavi koja me pokreće svakoga trena!
 4. Iako uporno pokušavam da pronađem prave reči, koje mogu da adekvatno izraze sve ovo što osećam za tebe, naravno da mi nikako ne polazi za rukom, jer baš takve još niko nije uspeo da izmisli! Volim te i kada ćutim, i kada te samo slutim i kada je sunce i kada je kiša, i sve što želim jeste da sa tobom životnu radost podelim! Srećan rođendan moja mila, srećna mi i zdrava i vesela bila!
 5. Mila moja i jedina, neka ti je ovo najlepša godina.Neka te prati sreća od moje ljubavi malo veća,Neka za tebe sijaju zvezde i nek se zraci sunca u tvojoj kosi “gnezde”,Volim te takvu kakva jesi, ma gde da sam i ma koliko daleko si.Srećan rođendan, hvala što mi radost donosiš, u svaku moju noć i u svaki moj dan.

Sretan rođendan ženo

 1. Ne želim da znaš koliko te volim! Jer ne može to da stane u jednu misao i u jedan trenutak! I ne postoji toliko slova koja moju ljubav mogu da pretvore u reči! Stoga sam doneo odluku da te ipak volim svaki trenutak i svaki dan do kraja života, po malo, da ti ne dosadi!Srećan rođendan, poklanjam ti sebe, a tebi ako je malo, mogu ti pokloniti sebe još i više!
 2. Najdraža moja, sa tobom su dani i godine bez trajanja i broja, od kada sam te pronašao ja sam zaboravio na svet oko sebe! Srećan rođendan i volim te najviše!
 3. Danas, kada okrećeš još jednu stranicu i prelaziš u novo poglavlje svoga života, nemoj zaboraviti da se osećam blagoslovljeno što te imam za ženu. Srećan ti rođendan, dušo!
 4. Nema boljeg načina da ti poželim srećan rođendan nego da ti kažem da mi značiš sve!
 5. “Još te nešto, čini izizetnom, ne samo lepota,Ja voleo sam te, i voleću te do kraja života.”Srećan rođendan, najdražoj osobi koju sam upoznao i zavoleo, koja je jednim poljupcem promenila moj svet, a drugim mi sasvim pomutila pamet.
 6. Ne postoji niko kome bih danas mogao da poželim ovoliko sreće koliko je želim tebi.Niti ima nekoga ko bi bio izvor moje životne radosti ovoliko koliko si ti.Mila moja, neka ti se svaka želja ostvari, i znaj da već imaš onoga ko je spreman da uz tebe baš zauvek ostane i da sasvim osedi i ostari.Srećan ti rođendan, volim te ljubljena moja.

Sretan rođendan žena majka kraljica

 1. Starost ti nije neprijatelj. Svake godine postaješ mudrija, slađa i lepša. Srećan rođendan ženi koja je za jednu godinu lepša!
 2. Kada me neko pita zašto te toliko volim, ja nekada ne umem da odgovorim i zbunim se,Ali samo zato što ne umem da objasnim da si ti ona sa kojom se razumem i kada ćutim,Sa kojom sam srećan i kada se ljutim, sa kojom se smejem i kada sam tužan,Sa kojom i najteži trenutak nikada nije ružan, jer sve delimo i jer se volimo kao prvi dan.Srećan ti rođendan, volim te kao nikoga niko, i još beskonačno puta toliko.
 3. „Ti si anđeo, a ja sam slep što nikad nisam video, da si samo anđeo sa neba, jedino sam tebe voleo!“ Srećan rođendan mila moja, neka su nam srećni sati i godine zajedničke bez brige i bez broja!
 4. Da te volim to sam znao, od kad sam te ugledao, a kada si mi osećanja uzvratila, da ću uvek verno da te pratim, i da ti želje ispunjavam sve koje poželiš, nadam se da si najzad i to shvatila i kao činjenicu prihvatila! Srećan rođendan, volim te kao sunce što voli dan!
 5. “Pratim te, svaki korak svaku stopu poljubim, svaku suzu svaki uzdah osetim, tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim!” Srećan rođendan, volim te sve više svaki dan i svaki trenutak, moje je srce tvoj „sigurni kutak“!
 6. Ostaćeš zauvek bezbrižna i srećna u mom zagrljaju, ne brini uz tebe sam i u dobru i u zlu, da te čuvam kao najlepšeg anđela koga mi je nebo poslalo! Srećan rođendan mila moja!

čestitke za rođendan za žene

 1. Srećan rođendan ženi koja je najzgodnija žena na svetu! Volim te i ponosan sam na tebe! Srećan rođendan, slatkišu!
 2. Na današnji dan se rodila prelepa princeza i na sreću zaljubila se u mene i učinila da budem najsrećniji momak na celom svetu. Učiniću sve za moje visočanstvo! Srećan rođendan, moja princezo!
 3. Ja tebe volim neizmerno, bez predaha i pauze, i tu sam da ti uvek izmamim osmeh na lice, da samo za tebe zaključam svoje srce za sve druge žene, i da ti obrišem suze! Srećan rođendan, volim te jer samo sa tobom znam da postojim i da sam bolji čovek!
 4. Srećan sam što imam devojku koja je dovoljno pametna, lepa, zabavna i luda da izađe sa mnom. Večerašnji izlazak mora biti poseban! Samo za tebe, ljubavi moja! Srećan ti rođendan!
 5. „Tvoje je lice kao tajna, u svakom oku zvezda sjajna!“ Volim te jer si za mene uvek ostala najlepša tajna, i najveća istina koju sam upoznao, a da to nikada nisam znao! Srećan rođendan mila i jedina princezo, moja je bajka sa tvojim imenom i na početku i na kraju!

Sretan rođendan žene

 1. Neka ti je svaki dan poseban i čaroban kao što si i ti sama, i sreću ti darujem koliko je želiš, samo da je sa mnom podeliš kao i ja što ljubav najveću koju imam i koju znam delim sa tobom i deliću je do kraja sveta! Srećan rođendan mila zvezdo, leptiru i prolećni povetarcu koji mi oduzima dah!
 2. “Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al mi nije žao!” Srećan rođendan mila, ja za tebe postojim, i ničega se ne bojim osim da prestaneš da me voliš, jer tada ni mene neće više biti!
 3. Kada bi razumela šta ti moje srce kaže, znala bi da sa svakim otkucajem potvrđuje da si samo za mene stvorena i da je naša ljubav posebna i večna! Srećna mi bla i zauvek mene volela! Srećan rođendan najlepša i najdraža, anđele i zvezdo moga neba, ti si sve što meni treba!
 4. Mnoge stvari su se promenile s godinama, ali ti si i dalje ona ista predivna osoba. Srećan ti rođendan!
 5. Večeras ti priređujem poseban izlazak. Vodim te tamo gde se sve želje ispunjavaju i učiniću sve da ovo veče bude nezaboravno. Srećan ti rođendan, slatka moja!
 6. Hvala ti za sve lepe trenutke koje si donela u moj život. Srećan rođendan, ljubavi i želim ti sve najbolje!
 7. Sa tobom želim da sanjam i da se srećan budim, samo tvoje oči plave mogao bih zauvek da ljubim! Srećan rođendan moja najdraža i najlepša zvezdana prašino, moja laži i moja istino, moja srećo i moja sudbino!

čestitka za ženin rođendan

 1. Postoji toliko mnogo načina da izrazite svoju ljubav i zahvalnost devojci na njen poseban dan. Rođendanske čestitke mogu biti šarmantne i slatke, takođe mogu biti koketne, duhovite, pa čak i vrlo inspirativne. Nećete pogrešiti ni sa jednom od ovih čestitki koje smo za vas pripremili.
 2. Volim te neizmerno i prema tebi je sve nevažno i tako besmisleno, sve stvari i sve što ti sreću i osmeh na licu kvari, neka odnesu ptice,Neka svaka zvezda “baci odsjaj” na tvoje lice”, srećan ti rođendan moja ludice i lepotice.
 3. Moja divna ženice, reči ne mogu opisati koliko si mi posebna. Volim te više od svega i želim da ti ovaj rođendan učinim najlepšim na svetu. Samo reci i ispuniću svaku tvoju želju!
 4. Sreća je mala kada si i u pitanju, i veruj mi da nisam u stanju da razmišljam trezveno i da pišem ništa pametno, osim da ti kažem da te najviše volim i da ti sve bude veselo i sretno! Srećan rođendan mila, uvek mi srećna i nasmejana bila, neka te tvoja anđeoska krila, vinu u najveće visine na kojima nikada nisi bila!
 5. Nijedna bajka se ne može uporediti sa ljubavnom pričom našeg života. Ona je puna radosti, ljubavi i stalne brige. Srećan ti rođendan ljubavi moga života!

Sretan rođendan ženi

 1. Shvatio sam zapravo tek kada sam tebe upoznao i nazvao te svojom ženom, koliko je ljubav divna i posebna stvar i da je sve vreme imala tvoje ime, a da ja to nisam znao! Srećan rođendan voljena ženo, poljupcem u oko sneno ću ti do kraja života želeti i dobro jutro i laku noć!
 2. Može da se desi da kada ostarim malo počnem i da zaboravljam na sebe! Ali tvoje je ime urezano u svaku moju misao, uzdah i srce, i nikada dok živim i dišem neću moći da zaboravim na tebe! Srećan rođendan najdraža moja volim te beskrajno!
 3. Mislim da je najbolja odluka koju sam doneo, u tome da tebe volim život ceo, ali po malo i postupno, podeljeno na svaki trenutak i svaki dan, da ti moja nežnost i pažnja ne dosadi, jer ne bih podneo da bez tebe osvane ni jedan moj dan! Srećan rođendan, bez tebe su dani bez broja, bez imena i bez boja!
 4. Volim kako hodaš, volim kako sediš, volim kako se smeješ i kako govoriš! Volim te i kada ćutiš, kako se namrštiš kada se ljutiš, kako se praviš i da me slušaš i kako se njišeš kada čuješ omiljenu pesmu! Volim te stvarno neizmerno, i možda čak i nenormalno, ali eto, priznajem ti svoje ludilo, pa ti sada prihvati da je tako, iako ti neće biti ni malo lako!Srećan ti rođendan najdraža, svaki trenutak i svaki dan neka te raduje ljubav i neka te sreća prati, sve što mogu ja ću ti od sebe dati!
 5. Nije ovo bila moja namera da napišem ni jedan redak, jer i bez reči znaš koliko te volim! Ali utekla mi je jedna ljubavna misao i ova poruka da me izda koliko te volim i koliko bez tebe ništa ne bi imalo smisla! Srećan ti rođendan najdivnije moje, neka ti se srećne godine uz mene i dalje broje i neka samo osmesi u tvom životu postoje!

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close