čestitke za rođendan tetki : Draga tetka, ti se izdvajaš od svih najlepših dama koje sam upoznao u životu. Šaljem ti svu sreću na ovaj radostan dan, na tvoj rođendan!

Svaka moja reč se čini malo, da ti kaže koliko te volim, i koliko sam ti zahvalna za svu ljubav i podršku koju si mi pružila!Volim te tetka, i želim ti najlepše želje, svakoga dana tvoga života!

Srećan rođendan mojoj neverovatnoj tetki! Bila si jedinstven pratilac i prava inspiracija moga detinjstva. Neka ti život podari mnogo magičnih trenutaka i radosnih iznenađenja!

čestitke za rođendan tetki
čestitke za rođendan tetki

čestitke za rođendan tetki

 • Mojoj dragoj tetkici želim srećno novo leto! Hvala ti za sve životne lekcije kojima si me naučila. Moj život ne bi bio tako lep da nije tebe. Zauvek ću pamtiti sve naše zajedničke trenutke. Volim te puno!
 • Na ovaj poseban dan, na tvoj rođendan, sve što želim jeste da znaš koliko sam srećna što te imam. Ti si najbolja tetka na svetu! Želim ti još mnogo srećnih rođendana, još mnogo lepih putovanja i da uvek budeš okružena ljudima koje voliš i koji te uveseljavaju!
 • Draga tetka, verovala ili ne, uvek mislim na tebe i o tome koliko ti značiš i meni i čitavoj porodici. Ti si odigrala važnu ulogu u našim životima i zbog toga smo ti zauvek zahvalni! Srećan rođendan!

tetki sretan rođendan teta

 • Srećan rođendan tetka, želimo ti ja i seka. Da nam uvek budeš lepa, pametna i otkačena i da se stalno igraš sa nama. Da ti ova godina bude posebna, baš kao što si i nama ti i da ti sve sve želje ostvare, želimo ti svi. Šaljemo ti mnogo ljubavi, zagrljaja i poljubaca i ne zaboravi, mi smo uvek tetkina deca.
 • Sreća i zdravlje, i ljubav koju si i ti meni nesebično pružala uvek,Neka ti budu moje želje skromne, za ovaj tvoj poseban dan!
 • Na tvoj rođendan tetka, želim ti da dobiješ novu šansu za sve uzgubljene prilike iz prošlosti i još mnogo nezamislivih prilika u budućnosti! Imaj najbolji rođendan ikada!
 • Ti si u mom životu nešto posebno i nešto jedinstveno, pa ti zbog toga za ovaj rođendan isto tako želim nešto posebno i jedinstveno, što samo ti znaš šta je! Srećna mi budi!

tetki za rođendan

 • Tete kao ti su dragocene i retke. Zbog toga sebe smatram velikim srećnikom jer te imam. Srećan ti rođendan!
 • Draga tetka, prošla je još jedna godina tvoga života, a to znači da si postala i mudrija i jača. Želim ti još mnogo radosnih godina u budućnosti. Neka ti je srećan rođendan.
 • Kada bi se dodeljivala nagrada za najbolju tetku, ja bih je dodelio/la tebi. Zato što si uvek tu za mene, zato što me uvek nasmeješ i uz tebe zaboravim sve probleme. Odrastanje mi nije uvek lako bilo, ali je uz tebe bilo lakše.
 • Malo je reči, i malo je poznatih stihova i citata, da pokaže koliko divnu sestru ima moj tata! A koliko je moja tetka najbolja na svetu, želim po jednu takvu baš svakom detetu! Srećan rođendan tetka, da te samo dobro prati, i sve najbolje na tvoju divnu dušu da ti se vrati!

sretan rođendan tetki

 • Najboljoj tetki na svetu – neka ti život daje ispunjenje svih želja koje leže u tvom srcu. Srećan ti rođendan!
 • Meni moja tetka uvek govori i tepa, da sam ja njoj mnogo lepa. A ja volim kad mi neko kaže da ličim na nju jer baš volim tetku tu. Ona nije samo mamina sestra, ona je moja najbolja tetka. Srećan rođendan, znaš da si omiljena i najvoljenija, voli te tvoja mini verzija.
 • Ostani uvek najbolja, onakva kakva si bila kada si me tešila i hrabrila,Kada si se sa mnom smejala i radovala!Na svemu ti hvala, i malo je lepih želja i ljubavi koju bih ti danas dala, želim ti srećan rođendan!
 • Kad god mi neki povod za igru treba, za to je tu moja draga tetka. Uvek uz mene, spremna da me razmazi kao rođeno dete, zbog nje od sreće, kad dođe u posetu, skačem na pete. Trčim joj u zagrljaj da me zavrti malo, nekad nam se, kroz igru, učini kao da je vreme stalo. Zato danas, tetka, želim da znaš, da te puno, puno volim baš. Jedva čekam da ponovo vidim te, a do tada, mama, tata i ja ti šaljemo poljupce. Srećan rođendaaan!

poruke za rođendan tetki

 • Ti si uvek bila i ostala moja omiljena tetka, pa ti želim i za ovaj najlepši dan,I sreću i zdravlje, i da slavimo i tvoj stoti rođendan!
 • Neka ti ovaj rođendan donese više radosti, sreće i uspeha! Želim ti divnu godinu i dug život koji ćemo zajedno ispuniti nezaboravnim trenucima! Srećan ti rođendan!

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close