čestitke za rođendan sinu : Najdragocjenije u našem životu je ti, sine. I zauvijek ćeš biti. Uživajte u svom velikom danu do maksimuma sa znanjem da ćemo vas zauvijek ljubiti i njegovati.

Malo je sva sreća sveta da se opiše naša ljubav i ponos jer smo rositelji jednog takvog deteta!Srećan rođendan sine, da slavimo i tvoje punoletstvo dogodine!

Dok slavite ovaj sjajni dan, znajte da to nije samo još jedna obljetnica, već još jedna prilika da sve svoje snove ostvarite u stvarnosti. Sretan rođendan.

čestitke za rođendan sinu
čestitke za rođendan sinu

čestitke za rođendan sinu

 • Obećavam da ću učiniti sve što je moguće kako bi vaš rođendan bio sretan jer to ste učinili sa svojim prvim plakom. Sretan rođendan!
 • Najbolje od svega kad imaš sina kao što si ti jeste da sve ostalo što ti nedostaje u životu, nekako bude poništeno! Srećan ti rođendan, voljeni dečko!
 • Odavno ti više nisi dete i to je svima jasno. Normalno je da deca odrastaju i da vremenom postaju zreli ljudi. Ti si još uvek veoma mlad i tvoje punoletstvo predstavlja samo početnu fazu procesa koji se naziva sazrevanje. Nemoj da se opterećuješ stvarima koje su nevažne i koje stvaraju zbrku u tvojoj glavi, opusti se i nasmej, pokušaj da čitavim svojim bićem uživaš u ovom danu. Tvoja majka ti želi sve najbolje, neka ti je srećan 18. rodjendan sine!
 • Vjerujete li u čuda? Savršeni ste primjer čuda koje se dogodilo našem životu. Želim vam još godina uspjeha, sreće i priprema. Sretan rođendan.
 • Tvoja je prisutnost ono što oživljava moj život, sine. Hvala vam što ste mi ispunili život s puno avantura i zabave. Sretan rođendan i imaš sjajan.
 • Ponekad sam bio vrlo oštar prema tebi, ali sve je to bilo u nastojanju da ti postaneš veliki sin kakav si postao. Želeći vam uspjeh u svim vašim životnim potragama. Sretan rođendan!
 • Sine naš mili i dragi, ovog dana neka nebo primi boju tvojih očiju i neka svi ljudi ovog sveta slave tvoju sreću. Rodjendan nije dan za tugu i patnju, rodjendan je dan za radost i veselje, neka sve osobe koje su ti drage budu kraj tebe i neka ti se ostvare sve rodjendanske želje. Ti si san svakog roditelja, ti si naše voljeno detence, neka ti uvek u životu sve bude dostupno i dozvoljeno, želimo ti sve najbolje. Neka ti je srećan rodjendan!
 • Ti si moj životni smisao uvijek davao – kao što sam i mislio da ti primim poklon za rođendan, ali zaboravio.
 • Sine moj dragi, neverovatno brzo su prošle godine i pred tobom je tvoj 18. rodjendan. Ovaj rodjendan je zasita veličanstven i predstavlja jednu vrstu životne prekretnice. Od ovoga dana postaješ osoba koja mora da bude ozbiljnija i odgvornija, od ovoga dana moraš se što više truditi da živiš samostalno. Ne brini, kako vreme prolazi sve će ti biti lakše da se suočavaš sa nekim problemima i životnim pitanjima, čovek se uči sve dok je živ, iskustvo je uvek neophodno. Tvoja majka te jako puno voli i želim da u ovom danu stane sva sreća ovoga sveta. Od srca ti čestitam 18. rodjendan!
 • Nisi bio nadaren sportskim tijelima, anđeoskim glasom ili umom genija. Dakle, činjenica da smo vam još uvijek kupili ovaj rođendanski poklon trebala bi pokazati koliko vas volimo.
 • Neka ti je sreća od broja cipela veća, neka ti je ljubav uvek ko iz sna,Da se samo raduješ i da se veseliš, kada imaš viška da sa drugima podeliš,Ti si naš ponos i naša si dika, tatin si delija, mamia slika i prilika!Srećan rođendan od tvojih roditelja, da ti se ispuni svaka tvoja želja!
 • Danas nije samo tvoj rođendan… Danas je najlepši dan u godini, dan kada su naši životi postali lepši i bolji. Dan kada smo spoznali šta je prava sreća.
 • Dragi moj sine, u tvojim rukama se nalazi sve što imam u ovom životu, bez tebe moja ličnost ne postoji, ti si deo mene i bez tvog imena sve moje pada u vodu. Pokušaj da shvatiš i da razumeš ljubav koju gajim prema tebi, moja očinska dužnost mi nalaže da te bezuslovno volim i da neprestano brinem o tebi i o tvom životu. Pored svega toga, ti si veoma simpatičan, dobar i umiljat momak i ne posotji sila koja bi me naterala da te ne volim. U to ime, šaljem ti jedan veliki poljubac, neka ti ovaj dan bude veseo, lepšrav i lagan. Želim ti sve najlepše, čestitam ti rodjendan!
 • Još se sjećam dana kad ste se rodili, a to je nešto što ne možete reći ni sami! Drugim riječima, ovaj dan će mi uvijek značiti još više nego vama.
 • Sreću, zdravlje, dobre prijatelje, to su one naše najveće za tebe želje,Možda i puno para i ljubav da ti se desi, ako te nešto muči znaš na kojoj smo adresi!Srećan rođendan sine, neka ti na serću idu sve godine!
 • Kada dodirnem tvoju ruku i kada te zagrlim, tada se osećam veoma lepo i svi moji problemi nestanu i izgube se. Ti si moj sin, moja srećna zvezda, ti si moja radost, moj dragulj. Neverovatno sam srećan što je danas tvoj rodjendan i upravo zbog toga gorim od želje da te nežno zagrlim. Neka ti je sa srećom, kao tvoj roditelj ti želim sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendan sine!
 • Što su planine više na vašem putu do uspjeha, to će vaše pobjede postati veće. Uvijek to zapamti. Sretan rođendan, sine.
 • Kada čujem tvoje ime, tada se na mom licu stvori osmeh koji govori više od hiljadu reči, osmeh koji može da pokori čitavu planetu. Ti si moja srećica, ti si moj nestašni dečak, ljubi te i grli tvoja majka i želi ti svu sreću ovoga sveta. Za mene je veoma važno da si uvek srećan i nikada ne razmišljaš o stvarima koje izazivaju tugu, patnju i bol. Misli pozitivno i živi slobodno, raduj se i budi uvek dobro raspoložen. Neka ti ovaj rodjendan ulepša svaki novi dan, iskreno i od srca ti sine čestitam!
 • Ako se osvrnem na sve ono što sam uradio u životu, ti si najbolja stvar koju sam ikada stvorio. Pravo je čudo gledati te. Srećan ti rođendan, sine tatin! Ti si moj ponos!

Tekst čestitke sinu za rođendan

 1. Ljubavi nikada od roditelja nije mnogo, pa ti uzvrati kada budeš mogo,Nemoj previše alkohol da piješ, da se ružno ponašaš ili da se biješ,Ali ipak budi ono naše čedo, jer sam tebe od kad si se rodio ko junaka gledo!Srećan rođendan od tate, ne daj da te slabići premlate!
 2. Jedini moj sinčiću, svuda oko tebe nalazi se nešto lepo, svuda oko tebe nalazi se ljubav, na tebi je da sve to prepoznaš, otkriješ i zadržiš za sebe. Neka prave vrednosti predstavljaju tvoj jedini cilj u životu i neka te one vode kroz njega. Takodje, neka tvoje srce bude čisto i puno nežnosti, želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan rodjendan, čitavim svojim bićem ti čestitam!
 3. Ti si jedini naslednik našeg doma i naše porodice, ti si naša desna ruka, za sve nas ti si neprikosnoveni kralj svega. Tvoj rodjendan je dogadjaj koji nas raduje i koji nam donosi puno toga lepog i zbog toga volimo svaki tvoj rodjendan. Neka si ti nama živ i zdrav još milion godina, želimo ti sve najlepše u životu. Neka ti je srećan rodjendan, mama i tata ti čestitaju!
 4. Oduvek sam želeo da budem uzor svome sinu, ali nikada nisam ni zamišljao da bi moj sin mogao postati uzor za mene. Želim ti najlepši rođendan i ispunjenje svih želja, moj voljeni sine!
 5. Najlepši dan je danas za nas, jer si nam ti podario osmehe na lice svojim rođenjem.Srećan rođendan mili sine, da brojiš samo srećne trenutke i uspehe i da nižeš najlepše godine!Vole te tvoji roditelji!
 6. Moje srce nije bilo slomljeno onog dana kad sam vas imao, a vi ste od tada neprestani izvor radosti i ponosa.
 7. Bez obzira na to da li si mladi tinejdžer ili zreo čovek, zauvek ćeš biti naš mali snop svetlosti i radosti. Neka ti je srećan rođendan!
 8. Nažalost sada kad ste odrasli, 99% radosti koja je nastala zbog vas s vama nestalo je. Zato, molim vas, dajte nam uskoro unuka, kako bismo još jednom imali razloga za osmijeh!
 9. Dok slavite svoje novo doba, želimo vam zahvaliti što ste nam uljepšali život. Sretan rođendan!
 10. Ako nikada ne prestanete razmišljati pozitivno, nevjerojatne stvari se nikada neće prestati događati u vašem životu. Sretan rođendan.
 11. Stihovne poruke su na neki način preuzele primat u čestitkama i one mogu biti neke ili unapred osmišljene, pesnički citati ili stih iz neke muzičke numere, ali i vrlo lične i upućene na poseban način i posebnim rimama, osobama koje slave rođendan, pa se danas i naručuju, ako na primer „čestitalac“ nije dovoljno vispren ili talentovan da piše dobre stihove.
 12. Možda više nisi ovisna o meni, ali moja ljubav ovisi o tvom zdravlju i sreći, i oduševljena sam što vidim da uživate oboje tijekom rođendana.
 13. Zbog tebe smo najbolji roditelji na svijetu. Evo nam godina veće sreće u našim životima. Sretan rođendan, sine.
 14. Darovi vaši Bogovi su izvanredni i odvest će vas na sjajna mjesta u životu. Sretan rođendan, sine.
 15. Svi ti darovi koje vam poklanjam u konačnici su besmisleni, jer riječi nikada ne mogu izraziti koliko vas uistinu volim.
 16. Voljen si zbog toga što si oduvek bio pametno dete, a sada si postao i veoma šarmantan mladić. Neka tvoj rođendan bude blagoslovljen svime što si oduvek poželeo. Želimo ti najlepši i najsrećniji rođendan!
 17. Danas je za nas najlepši dan u godini, jer je tvoje rođenje učinilo lepšim ceo naš život! Želimo ti svu sreću, koju si i ti nama podario kada smo te po prvi put uzeli u ruke! Srećan rođendan sine, da ti život bude srećan i da te sve brige i tuge zaobilaze! Vole te mama i tata!
 18. Nikada nisam umeo da pronađem prave reči da ti kažem koliko te volim i koliku ti sreću želim u životu, jednostavno nisam „pesnički tip“. Ali ti, sine, dobro znaš i osećaš koliko si radosti uneo u moj život i koliko ti radosti i sreće i ja želim na tvom životnom putu! Kada čovek ima sreću i zdravlje, za sve ostalo može i da se snađe! Srećan rođendan mom junaku, voli te tata i želi ti sve što i sam sebi poželiš na ovaj divan dan!
 19. Ugodan dan, sine. I želim da prođeš kroz život znajući koliko god veliki ili mali postali, uvijek ću te voljeti.

Kratki stihovi sinu za rođendan

 1. Ako želite uspjeh, nikada se ne smijete odreći svoga sanjarenja. Bez obzira koliko daleko su otrčali, ako ih dobro potjerate, definitivno ćete ih uhvatiti. Želim vam puno sreće u ostvarenju tih lijepih snova. Sretan rođendan.
 2. Dušo moja, sine moj, u životu je sve moguće i upravo zbog toga čovek nikada ne sme da odustane od onoga što želi. Budi uvek motivisan za rad i neka sve u tvom životu intenzivno napreduje. Budi samouveren i poštuj svoja moralna načela, ti si mamina dobrica i verujem da ćeš uvek biti pošten i racionalan čovek. Želim ti mir, radost i veselje, želim ti sreću i najlepše rodjendanske želje. Majka te voli do neba i zvezda, čestitam ti rodjendan!
 3. Ti si fantastičan sin i tako sam ponosna što sam ti majka! Želim ti sve najdivnije darove ovoga života! Srećan ti rođendan!
 4. Izrasli ste u dobrog mladog momka jer imate najboljeg oca na svijetu. Sretan rođendan.
 5. Oduvijek sam sanjao da postanem dobar otac, a sada sam još bolji. Hvala vam što ste izvukli najbolje iz mene. Sretan rođendan!
 6. U životu moraš biti hrabar i jak, poraz je nešto što u tvom životu ne treba da postoji. Ti si moj najdraži i najmiliji sin, ti si moj pobednik i ubedjena sam da ćeš svaku životnu bitku dobiti i uspešno završiti. Vodi računa o sebi i o svojim najbližima i čuvaj u srcu samo pozitivnu energiju. Neka svi uživaju u tvom društvu i neka te svi vole i poštuju. Tvoja majčica draga ti želi najdivniji i najveseliji rodjendan ikada, čestitam ti i neka ti je sa srećom!
 7. Mili naš sine, malo je reći da si ti ulepšao naš život u svakom smislu, malo je reći da si ti naš princ i da te volimo do neba. Ti si naš sinčić, ti si lepota našeg života, naša jedina želja je da u životu imaš sve što poželiš i sve što ti je preko potrebno. Neka tvoja budućnost bude puna prelepih trenutaka, kao tvoji roditelji, iskreno ti želimo srećan rodjendan!
 8. Sine moj, živote moj, ljubavi moja jedina, bez obzira koliko godina imaš, uvek možeš da se obratiš meni kada ti je potrebna pomoć u životu ili kada ti je potreban neki savet ili neka topla reč. Ti ćeš uvek biti moj sin, a ja tvoja majka, naša ljubav će uvek biti ista i vreme je nikada neće moći promeniti i oslabiti. Od ovog dana bićeš punoletan čovek i najiskrenije želim da u životu dolaziš u susret samo sa stvarima koje će te činiti srećnim. Čestitam ti punoletstvo!
 9. Još se sjećam vašeg krhkog, novorođenog tijela, nevino zurećeg u mene, potpuno nesvjestan putima svijeta. Ali sad kad ste muškarac, iskreno me malo uznemirava to što još uvijek imate takav pogled na licu.
 10. Svaki put kada ti je teško, nasmej se i seti se nekih lepih naših zajedničkih trenutaka. Ti si u mom srcu i kada nisi blizu mene, ti si moje dete, moja krv, neka nepoznata i jaka sila me stalno vezuje za tebe. Danas je tvoj rodjendan i biće mi čast i pravo zadovoljstvo da se sa tobom družim, radujem i veselim. Sve što tvoje oči vide neka bude tvoje, sve što tvoje srce želi neka bude kraj tebe. Mili moj sine, neka ti je srećan rodjendan!
 11. Sve je lako kada si mlad, i treba da znaš sada da uživaš i da se ni za šta ne sekiraš!Mi smo tu za tebe uvek, i možeš da računaš na našu podršku za sve što ti treba!Srećan rođendan sine, vole te mama i tata do neba!
 12. Nadam se da će u ovoj godini tvoj rođendan biti samo početak jednog nezaboravnog putovanja koje će te odvesti u još neverovatniju budućnost. Zapamti: uvek sanjaj i želi! Srećan ti rođendan!
 13. Najljepši dio našeg saveza je imati anđela koji unosi svjetlost u naš svijet. Sretan rođendan, zgodan.
 14. Jedini naš sine, dobro pamtimo dan kada si se rodio, tog dana bili smo najsrećniji ljudi na svetu, tog dana ostvarile su se sve naše dugogodišnje želje. Oduvek smo voleli i želeli da imamo sina i hvala dragom Bogu što je uslišio tu našu želju i smilovao se na nas i naše duše. Neka ti svaki trenutak u životu bude prijatan i ugodan, želimo ti sine srećan rodjendan!
 15. Sin je jedan od najlepših poklona koje život može doneti. Ipak, kada dođe dan njegovog rođendan, ponekad je teško pronaći prave reči za čestitku. Zbog toga smo sastavili listu rođendanskih želja za vašeg sina. Važno je da svom sinu pokažete koliko cenite njegovo prisustvo u životu, a jedan od najboljih načina da to učinite jeste da napišete poruku, odnosno čestitku punu pažnje i ljubavi za njegov rođendan!
 16. Imati sina kao što si ti je definitivno najbolja stvar koja se ikada desila u našem životu. Zauvek ćemo biti ponosni na tebe. Želimo ti najbolji rođendan, naš dragi sine!
 17. „Sine, jedini, vragolane moj,Srećan rođendan, neka bude tvoj!“Vole te mama i tata, srećan rođendan sine mili, naša zvezdo sjajnija od zlata!

Najljepše čestitke za rođendan sinu

 1. Sine, možda sam te naučio puno lekcija u životu, ali i mene si naučio kako postati bolja osoba u životu. Hvala vam. Sretan rođendan!
 2. Jedna od najkraćih stvari u svemiru je život, zato nemojte čekati sutra da ga živite. Počnite ga živjeti odmah! Sretna godišnjica.
 3. Dragi sine, ti znaš da smo mi stara škola, pa ćemo te zagrliti na tvoj rođendan umesto da ti ostavimo čestitku na Fejsbuk profilu. Pevaćemo ti pesmu uživo, umesto da ti šaljemo cvrkute preko Tvitera! Srećan ti rođendan!
 4. Želim da ti kažem koliko te volim, od tvog prvog koraka i prve reči, do danas i do beskonačnosti! Neka ti je sreća večna i neka ti život bude lep i lak, a ako baš i ne bude takav, znaš da imaš svoje roditelje koji će ti pružiti podršku kada god ti ona zatreba! Voli te mama, ti si moje plavo oko i najdraže biće na svetu!
 5. Nešto je u vama što želi da poletite iznad neba. Ne isključite tu stvar. Njegujte i njegujte, a nebo će biti vaša polazna točka. Sretan rođendan.
 6. Uvijek sam želio biti primjer tebi, sine. Malo sam znala da ćeš mi jednog dana postati primjer. Sretan rođendan.
 7. Oduvijek sam znao da ćeš jednog dana izrasti u muškarca, ali nikad nisam mislio da ću proliti suze kad to učiniš.
 8. Čestitam ti rođendan, sine. Neka vam dobri Gospodin pomogne da ispunite sve želje vašeg srca i ispunite vaše srce neizmjernom srećom u sve dane vašeg lijepog života. Sretan rođendan.
 9. Neke od takvih poruka i čestitki, biće navedene u nastavku ovog teksta, ali je suština da i kada niste uspešni u rimovanju, te i kada vaše čestitke zvuče nekako „nezgrapno“, važna je baš poruka koju one nose u sebi, i važan je osećaj da su potekle od srca i da su iskrene i jedinstvene.
 10. Uvijek mi nedostaješ kad nisi tu, ali pogotovo na ovaj dan. Uvijek si u mojim mislima.
 11. U mojim očima si najstrašniji sin u svemiru. Kako da te ikad prestanem diviti i voljeti ?!
 12. Baš kao što svijeće na vašoj torti blistaju, tako će i naša ljubav za vas zauvijek upaliti. Ne postoji granica ljubavi koju imamo prema vama – to uvijek zapamtite. Sretan rođendan posebnom sinu.
 13. Nek te u životu samo prati sreća, nek ti život bude staza cveća. Srećan rođendan, vole te tata i mama najviše na svetu.
 14. Mili moj sine, željna sam tebe i tvojih zagrljaja, ti si moja duša i svaki trenutak proveden sa tobom me neverovatno usrećuje. Volim te i obožavam, ti si veoma sladak i simpatičan dečak, ti si jedna čista, fina i plemenita duša, ti si momak za medalju. Neka ti svaki dan bude neodoljiv i sjajan kao ovaj rodjendan, od srca ti želim brdo radosti i ljubavi. Neka ti je srećan rodjendan!
 15. Ljubavi nikada od roditelja nije mnogo, pa ti uzvrati kada budeš mogo,Nemoj previše alkohol da piješ, da se ružno ponašaš ili da se biješ,Ali ipak budi ono naše čedo, jer sam tebe od kad si se rodio ko junaka gledo!Srećan rođendan od tate, ne daj da te slabići premlate!
 16. Neka te svaka briga zaobiđe, i neka sunce rastera oblake,Neka ti jedina briga bude, kako da istrošiš sve svoje želje,Da imaš uvek zdravlja i ljubavi, i pored sebe iskrene i prave prijatelje!Srećan rođendan od mame i tate, volimo te najviše i želimo sve najbolje!
 17. Zaboravi našu ulicu i broj, jer vreme je da odrasteš i da svojim putem kreneš,Da ne tražiš pare od mame i mene, ali uvek imaj lepe uspomene,Srećan ti rođendan sine, neka te život u visine vine! Vidimo se opet dogodine!
 18. Da se sve lepo tebi uvek vraća, da te sreća nikad ne ostavi na miru,Kada imaš vremena pomozi svakom ko ima nedaća, neka ti ne bude briga u nekom hiru,Imaj sve dane da u srce stane, naša ljubav i lepe želje, poštuj starije i voli prijatelje!Srećan rođendan od mame i tate!
 19. Hvala vam što ste mi pružili priliku da iskusim očinstvo. Želeći vam svu sreću koju zaslužujete u životu. Sretan ti rođendan, dragi sine.
 20. Biti otac nije lak zadatak, ali zahvaljujući tebi, postupak je bio povjetan. Sina si posebna vrsta, i ja ću zauvijek ostati ponosan na tebe. Sretan rođendan.

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close