čestitke za rođendan dečku : Sreća je uvek bila na mojoj strani, ali nikada nisam bio srećniji nego na dan kada sam te pronašao. Imati nekoga poput tebe čini da se osećam kao najsrećnija živa osoba. Želim ti neverovatan rođendan, dušo! Volim te!

Ljudi kažu da je najlepše u raju, a ja kažem lepše je u tvom zagrljaju. Možda sam previše grešila i ne stignem do raja, ali zato me nikada ne puštaj iz tvog zagrljaja! SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI!

Postoji samo jedan rođendanski poklon koji je približan onome što osećam prema tebi – to je dar moje ljubavi! Imaj divan dan, dušo! Volim te!

čestitke za rođendan dečku
čestitke za rođendan dečku

čestitke za rođendan dečku

 • Draga dušo, ti si razlog zbog kojeg se svakog dana smejem. Naš plamen strasti se nikada neće ugasiti i neka naša ljubav zasija najsvetlije i donese ti divan rođendan! Volim te i srećan ti rođendan!
 • Pogledaj na sat i biće ti jasno – niko nikog ne traži ovako kasno. To rade samo oni kojima je do nekoga mnogo stalo, a žasto ja to radim… Pa razmisli malo! SREĆAN RODJENDAN!
 • Ako postoji sjaj on je u tvojim ocima, ako postoji radost to je susret sa tobom, ako postoji tuga to je zivot bez tebe, ako je itko voljen to si ti!
 • Ako me ikada budes napustio… smijem li onda poci sa tobom??
 • Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili!
 • Nema potrebe za posebnim danom koji bi me podsjetio koliko si poseban, zvijezde će zasjati samo kad si ti blizu mene.
 • Samo sam želeo da ti kažem koliko sam zahvalan što te imam u svom životu. Želim ti srećan rođendan i hvala ti što si uvek tu za mene. Mnogo te volim!
 • Ti si moj anđeo, moja snaga i moja podrška. A ti si ujedno i dar kojim me Bog blagoslovio. Obećavam da ću te voljeti zauvijek i zauvijek. Želim vam vrlo sladak i sretan rođendan. Neka se svi vaši snovi i molitve ostvare.

kratke cestitke za rodjendan decku

 1. Daj mi tvoju ruku i zazmiri. Cujes li kako moje srce kuca? Razumijes li sto kaze? Prica o mojoj ljubavi prema tebi!
 2. Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti…
 3. Moja ljubav tebe traži ti si moja sreća i ljepota reći ću ti sve bez laži ti si ljubav mog života.
 4. PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!
 5. Kada pogledam svoj život shvatim da sam bolja osoba samo zbog tebe. Uvijek si se žrtvovala da moj dan učiniš boljim, no ovaj dan želim ti dokazati koliko te volim i koliko mi značiš. Sretan rođendan.

kratke poruke za rodjendan

 1. Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.
 2. Ljubav je rijeka koja se ne vraća, a uspomena na ljubav suzama se plaća!.
 3. Da su noci duge koliko te ja volim, nikada ne bi svanulo!
 4. Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!
 5. Bog je svim andjelima dao krila osim tebi, jer nije zelio da mu najljepsi odleti!
 6. Želim te ludo i sanjam te često, otvori srce napravi mi mesto. SREĆAN RODJENDAN!
 7. Svatko srce neku tajnu krije, svatko voli ranije ili kasnije, a ja volim ako netko pita, anđelčića koji ovo čita. Sretan rođendan.
 8. Daj mi 1000 poljubaca, pa jos 1000, pa jos 1000… Kad razmijenimo milijun poljubaca pomijesajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati.
 9. Samo što ćeš mi donijeti proljeće, samo s tobom bit ću sretna ljeti, samo s tobom ću hodati kako listovi padaju i samo s tobom moći ću preživjeti zimu.
 10. Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja i zato ponekad tiho Boga molim da živim večno – da mogu večno da te volim! SREĆAN RODJENDAN!
 11. Vrati me u život, oprosti mi grehe… Poljubi me, daj mi utehe… Zagrli me, reci “mili”… Podseti me šta smo bili… Srećan rodjendan.
 12. Svi kažu da sam luda jer dugo spavam… Budale… Oni ne znaju da tebe sanjam… SREĆAN RODJENDAN!
 13. Došlo je do uzbune u raju. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. SREĆAN RODJENDAN!
 14. Kada bih samo dva uzdaha imala, prvog bih koristila da te poljubim, a drugog da ti kažem koliko te volim.
 15. Da li veruješ u čuda? Ja verujem…jer sam pronašao tebe, čudo moje! Volim te, dušo i želim ti srećan rođendan!
 16. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok sto teče iz raja, a poljubac je mostić što dva srca spaja.
 17. Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! CMOK.
 18. Sva naša sjećanja zajedno nikada neće biti oduzeta, bez obzira koliko godina imamo i koliko rođendana prođe, uvijek ću biti tu za vas. Sretan rođendan!
 19. Moju ljubav prema tebi, ni najlepša pesma opisala ne bi, što te volim nisam kriva, voleću te dok sam živa. Srećan rodjendan.
 20. Tebe voljeti je jedna kazna, tebe dobiti je jedna borba, tebe imati je jedna čast, a tebe izgubiti je moja propast
 21. Dušo, želim da dobiješ sve ono što si poželela na svoj rođendan! Volim te do beskraja i nazad!
 22. Upiši u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te čuva od svake boli, neka za tvoju sreću moli, i neka ti kaže da samo tebe voli. Sretan rođendan ljubavi.
 23. VOLIM TE…to je bar jasno, možda nisam trebala ali već je kasno. Ako želiš da odeš, idi, neka ti bude jer ja sam navikla da volim pogrešne ljude!.
 24. Ljubavi moja, reči nisu dovoljne da iskažu koliko te volim! Moja želja za tebe: ostani srećna i zdrava! Neka ti je radostan rođendan!
 25. Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda na nebu sja toliko tebe volim ja. Srećan rođendan, cmok!
 26. Neko tako brižan i divan zaslužuje više od samo jedne rođendanske želje. Nadam se da ću vam neke želje ostvariti!
 27. Za mene nema ničeg lepšeg ni boljeg nego da podelim ovaj poseban dan sa tobom, ljubavi. Volim te i srećan ti rođendan!
 28. U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak. Ljubavi, srećan ti rođendan!
 29. Voleću te na jednom mestu, gde vreme odluči da stane, tako ću te voleti večno i nikad manje! SREĆAN RODJENDAN!
 30. Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
 31. Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvoga i moga srca. Volim te, srećan rođendan…
 32. Tako je lepo voljen biti, tako je lepo u tvom zagrljaju se buditi. Hvala ti što postojiš prelepa moja, zauvek sam tvoj jedina sudbino moja. Srećan rođendan.
 33. Ako nekog iskreno volis, nemoj ga zeznut, znaj da to boli.
 34. Imati prijatelja, partnera i dečka spojili se u jedno! Koliko sreće mogu dobiti?
 35. Neka sve bude sretno. I sve svijetlo. Budite svoji na rođendan. Od jutarnje do noćne. A onda kroz godinu. Neka ista stvar ostane istinita. Tako da je ispunjen svaki dan. Uz najbolje stvari u životu!
 36. Večeras je dušo, rodjendan tvoj, još malo pesma naša će proći…vino i sveće, na stolu ruže dve, a znam da nećeš doći. Ipak, srećan ti rodjendan!
 37. Kada mi šapućeš nežno i kada te čujem kako se kikoćeš, i najtamniju noć mi učiniš sjajnom. Hvala ti, ljubavi moja, što si donela toliko radosti u moj život. Želim ti srećan rođendan!
 38. Cokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od ljesnaka. Ne. Secer. Nema sanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe.
 39. Čak i ako bih pretraživao svemir, ne bih pronašao ljubavlju i divniju osobu kao ti. Usrećujete me i nikada me ne iznevjerite. Toliko te volim i hvala ti što si.
 40. Sada shvaćam da svaki put kad mi nisi blizu, u srcu mi vrišti vrištava bol, moleći te da te opet vidim. Sretan rođendan volim te.
 41. Daleko si od ociju ali od srca nisi. Jedino sto mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim…
 42. Dugo sam tražila poklon…. dovoljno skup i vredan za tebe! Nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam sebe lično. SREĆAN TI RODJENDAN!
 43. Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Sa mnom kraj sebe … Srećan rođendan!
 44. Na vaš rođendan mislim s ljubavlju i želim vam sve što vam donosi sreću danas i uvijek.

duge cestitke za rodjendan decku

 1. Ako zadrzis ovu poruku – VOLIS ME, ako je ignoriras – OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris – ZELIS ME, ako odgovoris – NE MOZES BEZ MENE…
 2. Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo vise.
 3. Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne može svatko! Koliko te volim to se teško piše, jer svaki trenutak ja te volim više!
 4. Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rodjendan.
 5. Doci cu ti nocas u san, na obraz cu ti stavit dlan, njezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu, poljubit cu te u snene oci i tiho nestati u noci
 6. Ate zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par…
 7. Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: SREĆAN RODJENDAN!

Čitaj više

Editorial Team

By Editorial Team

HBW offers the best quote services on the Internet. We hope you will like all our shared quotes. If you liked it, do not forget to bookmark this website.

close